reklama

Mamy z FRANCJI!

>Hej !*

zoe : ale fajniusi ludek :) a jaka girka majtajaca :))))))))))))))))))))))))))))))) &&&&&&&&&&&&&&&!!!! i zmieniaj szybko lekarza!!!!

magda : super ze nocki juz lepiej, zobaczysz ze za 2-3 tyg nie bedzie juz na 100% tematu :)

u na spierkna pogoda, rano a rowne 20 st. !!!! oj bedzie upal penwie po poludniu... krotki rekawek szorty i sandalki je je je :)))) wkoncu ! choc ja fabnkia uaplow nie jetsem ale w tym roku juz sama nie moglam i na nie czekalam :) no...moze nie upaly ale tak 23-26 do szczescia moga byc :)
mielgo dnia !!!!

reklama
Alke macie fajnie dziewczynki mozecie sobie pogadac a ja musze wpracy siedziec na dodatek tyle sie roboty zrobilo, ze hej a tu ponoc kryzys we Francji...... w wiecie z jakim smutkiem ogladam te piekna pogode przez okno?????? sam zal!!!! pozdrawiam was

Zoe super fotka!!! Dzidzia wzorowo sie ulozyla ;-)

I 100 latek dla corci!

U mnie tez slicznie! Sloneczko az zyc sie chce!
Tylko Alex nadal okrpny jest;-/ zeby mu ida -trojki i jest nie do wytrzymania!

Jak sie wyspi to pojdziemy na plac zabaw, tam prznajmniej nie marudzi ;-)

Zoe - na dzisiaj przypadają 5 urodziny córeczki ? Jeżeli tak to Wszystkiego Najlepszego Dla Małej ! oby ten wyjątkowy dzień spędziła wyjątkowo i tak jak sobie wymarzyła :)

Ostatnia edycja:
Pustki....
Nie wiem czy pisalam ze nauczycielka w szkole kazala mi zrobic bilan orthophonis. Bo Z.miesza jezyki....jak dzwonilam pierwszy raz do gabinetu to mi babka mowi ze to nie jest problem do orthophoniste. No ale mowie trzba zrobic bo nauczycielka nalega. Oczywiscie nie ma miejsca. Obdzwonilam kilku w pazdzierniku no i dzis mialam w koncu rdv. Wszystko ladnie pieknie. Mowi ze ona nie problemow jakis tylko poprostu nie zna wszystkich slow. Co normalne bo jak pamietacie ona sie urodzila we wloszech i pierwszy glebszy kontakt z fr miala w tamtym roku. No ale 70 euros skasowala i dala trzy nastepne rdv. W czym ona ma jej pomoc wiec jak wszystko dobrze. Co to ma byc kurs fr ? Bo ja nie rozumie. W poniedzialek poradze sie nauczycielki. A wy jak myslicie?

reklama
Zoe skoro piszesz, że u Was tak gorąco to wszystkie delektują się ciepłym powietrzem stąd te pustki... Ja za to mogę ci dotrzymać towarzystwa, bo u nas to dopiero za tydzień coś się ruszy... chociaż dzisiaj po południu było cudownie ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry