reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Greenford

Z mila checia sie wybiore do BOOTS,juz wlasnie patrzylam kiedys na ulotke o tym.... Zobacze jak to bedzie sie mojej Nice podobalo wogole:)Jak idziesz to moze bym sie dolaczyla do Ciebie,jak pozwolisz:-):-):-):-)

reklama
Loondon a czy takie maluchy jak moja Michasia chodza na zajecia do Boots? Czy 9 m-cy to za malo? Chetnie bym sie wybrala ale dodatkowo problem w tym ze moja perelka spi okolo 10-12 rano wiec byla by raczej malo zainteresowana otoczeniem!:-(Buziaczki

OK, spotkamy sie w poniedzialek 11.05 przed Boots. jest tez dla malutkich bobaskow ale w inny dzien i dobrze jest zrobic sobie rezerwacje. my chodzimy do grupy "Confident walkers to 5 years".MUSICAL TOTS AT BOOTS. Action songs, rhymes, instruments, parachute and lots more! Free parking. £4 per session or £20 for 6 weeks / Twins - £7 per session or £35 for 6 weeks. Every Weds. and Fri. Baby Bees: 3 months to confident walkers. 1.45pm - 2.30pm Every Mon. and Thurs. Bouncing Bees: Confident walkers to 5 years. Mon: 11.15am - 12.15pm. Thurs: 11.30am - 12.30pm. Boots Wellbeing Centre, Westway Cross Retail Park, Greenford UB6, 0UW. To book, call 020 8832 8033 .

loondon,mam nadzije,ze odwiedzisz jeszcze do jutra forum,bo nie dam rady isc na te zajecia:no::-(kurde,mamy szczepionko niezapowiedziane a M zrobil appoitment na jutro rano(oczywiscie ja o tym terminie dowiaduje sie dzis wieczorem:wściekła/y:),wiec odpadamy tym razem...

Moje drogie Greenfordowki...cos umilklyscie!!!:-(Moze pospacerujemy kiedys?Dajcie znac co slychac! Pogoda sie poprawia wiec trzeba korzystać!!!:-):tak::-):tak:Buziaczki dla calej paczki!:-)

Ja jestem bardzo "za" !!!:-) Ale jesli mozna to okolo poludnia bo moja Michasia musi sie wyspac wczesniej, zeby cieszyc sie takim wyjsciem. Od srody do konca tygodnia kazdy dzien mi pasi! Mam nadzieje, ze nie rozchoruje sie na dobre bo mnie lapie jakies paskudztwo... :-(!
Pozdrawiam

My w srode idziemy na zajecia z plywania wiec moze czwartek?Swietnie mi pasuje tez kolo poludnia bo M ma popoludniowki i dzie o13 do pracy wiec nie bedzie cale rano sie siedzial sam:tak:Moze o 12?Gdzie sie umawiamy?

reklama
Zajecia z plywania???Gdzie, kiedy i wogole prosze cos wiecej na ten temat!!!Od pol roku wybieram sie na basen z dzidzia i jakos sie nie sklada a baaardzo bym chciala nauczyc ja plywac. Czwartek jest super. Jesli pojedziemy metrem to na stacji Greenford proponuje a jesli spacerek to moze przy pubie tym na gorce obok piekarni i zeszlybysmy w dol nad kanal. Ja zawsze tamtedy na Perivale chodze-zajmuje mi to ok 25 min. Zobaczymy jaka bedzie pogoda i wtedy dokladnie sie ustawimy, ok?!Buzka

Do góry