Witam wszystkich szukam przyszlych i obecnych mam w okolicach huntingdon :-)przeprowadzilam sie tu nie dawno i nie wiele mam znajomych a nie ukrywam byloby milo czasem wyjsc na spacerek nie tylko z tatusiem :-)pozdrawiam wszystkie mamusie;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale wiem jak to jest ja mieszkam juz dlugo w peterborough ale pracuje z samymi starymi anglikami i nie mam okazji nikogo poznac(nikogo kto jest dziewczyna z polski mniej wiecej w moim wieku
). Powodzenia wiem ze w huntington i okolicach mieszka duzo polek (pracowalam tam pare razy) moze ktoras z nich zaglada na forum!
pozdrawiam
Ty chociaz masz prace imasz do kogo buzie otworzyc:-)a ja do oprocz mojej Natalki tyle co do meza po pracy no i oczywiscie zostaje mi komputer chociaz przez skypa ze znajomymi a i tu Maz ma pretensje ze za dlugo spedzam przed nim czasu;-)a Ty ktory to juz miesiac??znasz juz plec??a tak na marginesie jestem tu nowa i nie bardzo wiem jak wstawiacie suwaczki, pozdrawiam papaCzesc! Ja jestem w 11 tygodniu nie mam pojecia jaka plec jeszcze czekam na 1 skan. Nie przejmuj sie na pewno poznasz jakies mamusiehej Weri milo ze chociaz odpisalas bo jak widzisz narazie nikt nie pojawil sie na forum oprocz Ciebie :-) wyglada na to ze wszystkie mamusie z Huntingdon sa juz zaprzyjaznione i wiecej znajomosci im nie potrzebaTy chociaz masz prace imasz do kogo buzie otworzyc:-)a ja do oprocz mojej Natalki tyle co do meza po pracy no i oczywiscie zostaje mi komputer chociaz przez skypa ze znajomymi a i tu Maz ma pretensje ze za dlugo spedzam przed nim czasu;-)a Ty ktory to juz miesiac??znasz juz plec??a tak na marginesie jestem tu nowa i nie bardzo wiem jak wstawiacie suwaczki, pozdrawiam papa
A jesli chodzi o suwaczki musisz pogrzebac w ustawieniach swojego profilu a wczesniej zalozyc sobie taki suwaczek na jakiejs stronie internetowej wtedy dostaniesz link do kopiowania a nastepnie musisz go wkleic w sygnaturach o ile dobrze pamietam w swoich ustawieniach. Powodzenia!!!