reklama

Mamy z Irlandii!!

:szok::szok::szok: Zdolniacha z Twojej Ani ;-);-)

:blink:

Na śpiocha to tylko raz zrobiła, ale bardzo ładnie siada i siedzi, raczkuje:-):-):-), duża panna z niej

Nie bój się, Aleks też tak szybciutko będzie się rozwijał, że jeszcze zatęsknisz za czasami, gdy był malusi:-).

Mam nadzieję, że dobrze zaopiekują się Twoim brzdącem w Polsce i będziesz spokojniejsza

Andzia tnie komara, już od bardzo dawna nie usypiała mi na rękach a dzisiaj tylko tak dała się uspać. Obiadek się gotuje. Dla nas kotlety z indyka z ziemniakami a dla Ani łosoś z ziemniakami i masełkiem:-). Potem na spacer trzeba iść, bo ładna pogoda.

reklama
Wiktorek biedny padł mi na kanapie :-( marudny jest przez ten katar i włazi mi na głowę dosłownie i w przenośni :sorry2::sorry2::sorry2: teraz mam taką błoga ciszę w domku że nie wiem co ze sobą zrobić bo Zuza też śpi:tak: a obiad przygotowałam przy jej poprzedniej drzemce właściwie tylko opanierować kotlety z cycków w corn flakesach mi zostało ale to przed samym smażeniem :tak: ale chyba zrobie to kruche z powidłami już teraz bo jabłecznika został tylko jeden kawałek :-)
Misia mmmmmm Longer o tak :-D:-D:-D

Witam i ja!
Niedawno wpelzlam do domu.Wikta zapalenie spojowek,dostalismy masc..
A my wczoraj chate ogladalismy i sie...przeprowadzamy,bo lubimy,a co:-DNie tak serio,landlord obecny to jakies nieporozumienie jest.Moja Wikta jest bardziej rozgarnieta niz on:sorry2:Zero respectu,przylazi kiedy chce, o ktorej chce,budzi mi mala i na nic prosby..Niech sie pocaluje w...nos ;)
Takze od sierpnia bedziemy juz na 'nowym';taniej, z ogrodem,'sloneczym' pokojem,szklarnia,garazo-szopa i fulllem miejsca:-pDo tego ponoc 15min do Galway-autostrada-bo to za Athenry...
Wszystko bedzie odmalowane przed nasza przeprowadzka wewnatrz i na zewnatrz, bo obecna lokatorka troche go zapuscila:eek:Fakt ze pokoje troche mniejsze,kuchnia tez,ale mi pasi:tak:;-):-)Najwazniejsze ze Wikta bedzie miala gdzie biegac:-) i brama nawet jest;-):-D
No na to KFC to i ja sie slinie,ale poczekam az traffic zelzy;-)

Witam laski
Wspóczuje katarów i chorób, chociaz sama mnie zatoki męcza:/
KfC jest od kilku dni ale jeszcze niebylam ale podobno kolejki mega, wiec jak bedziemy organizowac spotkanie to ja bede dostarczac Wam na knocnakare hihi
A ja jeszcze w łożku leze nic mi sie nie chce hihi ale ruszyc sie trzeba
Może któras chetna na spokanko póżniej??:)

Hejo
Mnie wczoraj dopadl migrenowy ból głowy, poszłam spac o 21:30 bo juz wytrzymac nie mogłam, a dzis od rana to az mdłości miałam, ale zjadłam śniadanie wziełam tabletke i mi przeszło :-)

Moja Emma znow nie chce spac, jeszcze nie miała zadnej drzemki, poza tym nie chce jesc i ma główke cieplą :sorry2: ja musze nas pakowac a nie daje rady nawet do wc wyjsc nie mówiąc o pakowaniu, wiec chyba dopiero jak M wróci

Jeszcze 10 dni i słonce , plaza, ciepłe morze i bez dzieci :-):-):-) juz nie moge sie doczekac

Andziulina to wpadnij jutro mi oddac to "coś" alle jeszcze sie zdzwonimy na 100% mam nadzieje ze jutro juz Emcia będzie lepsza

Kamcia jako dostawca z KFC :-D heh dobre
ja wam powiem szczerze ze nigdy nic nie jadłam w KFC :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: i nie mam pojecia co to longer :-D ale domyślam sie ze cos pysznego

oki ide poraz kolejny probowac polozyc marude

orientujeciei siei jesli Emma pije tutaj Aptamil 3, to jakie mleko bedzie najblizej zblizone...?
Bebilon 2 czy 3?
Tutejsza 3 jest od 6-24 m-cy a Bebilon 3 jest powyzej roku
nie wiem jakie wybrac, a musze powiedziec mamie zeby mi kupiła

witam
w Bydgoszczy deszczowo..ale jest cieplo..
dzieciaki dokazuja..wiec wszystko ok..haha
jutro ide do fryzjera ...jakas nowa fryzurke strzelic sobie a co...ha...troszke biegania mam...
wiec grafik napiety..:)

Moniadan..Ewa pije tutaj Bebilon Junior to jest od 12 mies.. taki pomaranczowy karton no i Bebilon to to samo co Aptamil..

KFC..mmmmniaaaammm.... tak czekalam a otworzyli jak wyjechalam no nie..haha..ale jak wroce to pojade na spokojnie bez wiekszych kolejek..ale poki co tu zalicze kubelek hot wings...uwielbiam jak nie pala w paszcze..haha

witam po pracy;-)

ledwo przeżyłam:sorry2:na 16 ide do lekarza:tak:zobaczymy co powie,chociaż sie niczego dobrego po nim nie spodziewam:no:

lubiczanka to wpadne po 17 po syropek:-)

tabasia podejrzewam ze byś uciekla z samochodu zanim byśmy opuścili Irlandie:sorry2::sorry2::-D

Hallo Hallo a co tu tak cichutko:confused: ja czekam na P jak na zbawienie a tu jeszcze tyleeee czasu :-( kruche zrobione mniam tylko troszkę mi się przypiekło bo się zamotałam i zapomniałam że mam ciasto w piecu ale zdążyłam zanim całkiem się zjarało :-D dzieciaki się wyspały a teraz mi oboje marudzą każde chce mojej uwagi tylko dla siebie :sorry2: i żadnemu nijak wytłumaczyć że tak nie da rady :dry::sorry2::sorry2::sorry2:
Moniadan jak ja Ci zazdroszczę tej plaży słońca i bezdzietnie to wszystko :tak:

reklama
Misia - ano dobrze, że to na Doughisce ;-) w końcu Dziewczyny z Knocknacarry będą miały pretekst, żeby przyjechać w końcu w moje strony:tak:
Larcia - może uda mi się podjechać w tygodniu, ale wcześniej pojadę do Wilwi;-) bo inaczej ona mi głowę urwie;-)
Moniadan - nie przejmuj się mną - jak podjadę, to tylko dosłownie na sekundę - nie będę ci głowy zawracać przed wyjazdem:sorry: a ten urlop ze słońcem... bez dzieci... marzenie...
a mi dzisiaj przyszła decyzja o JA... wszystko fajnie, tylko mam odbierać kasę we wtorki, a mam rent we czwartki - czyli 2x muszę jeździć. no ale najgorsze, że mam 2 wyjazdy do PL i bilety już zabukowane czwartek-czwartek czyli będę musiała przebukować na poniedziałek :wściekła/y: ale sobie odpocznę... 4 dni - buuuuuuu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry