Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Hej , hej. Gdybyscie w razie za mna tesknily to spiesze poinformowac ze przez najblizsze 3.5 tyg bede w Polsce. W razie problemow prosze o wiadomosc na priva, co jakis czas bede zagladac i sprawdzac. Pozdrawiam. Pa
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jesli chodzi o BCG to ja przed wylotem do PL oglądałam program na NatGeo o grużlicy i w taka traume wpadlam, po ty, co zobaczylam,ze na drugi dzien obdzawonilam wszystkie health centre w okolicy i w koncu umowiono mnie na szczepionke.Ja mowilam, ze musze ja miec bo lece do pL i moge zaplacic i dostalam termin na nastepny dzien w chyba 12 z kolei hc
Jesli chodzi o pneumokoki to jest wyrowanie dla dzieci urodzonych od 2006, ja mam np. w marcu 2009. Pozdrawiam
szkoda, bo przecież jest was tu trochę ze starszymi dziecmi. Niewiem co nimi kieruje, moze starszym dzieciom pneumokoki nie grożą

??czesc dziewczyny
potrzebuje nr tel do tej polskiej przychodni w galway na dominick street. Gdzies zawieruszylam przy przeprowadzce.
Z gory dzieki :-)