reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Znowu pada:( Koszmar jakiś:(
Byłam wczoraj na kontroli. Gips jeszcze 3 tyg, pomimo, że ręka się zrasta, w niedzielę Kajetan stracił pierwszego zęba, do porodu zostało mi jeszcze tylko 50 dni...Kiedy to zleciało?

hehe ja juz tez zarejestrowana :-D ale moj lubi ksiazki wiec mysle ze nie bedzie mi marudzil za wiele jak bede kupowala hehe czasem jemu kupie i bedzie chyba ok:-D

ja wole czytac gazetki :P Nie umiem sie zabrac do czytania ksiazek, pare przeczytalam i bardzo mi sie podobaly, ale bylo to daawwwno temu. Moze kiedys sprobuje.

anaklim juz niebawem, czas szybciutko zleci, chociaz pod koniec ciazy sie wydluza.

anaklim jesli lubisz czytac i jestes czasami w mullingar, to tutaj w bibliotece jest dzial polskich ksiazek, wprawdzie wybor nie jest ogromny, ale zawsze mozna cos znalezc. Biblioteka jest kolo mc donalda. Przy zapisie placisz chyba 3,5 i juz mozesz czytac

a ja jutro jade do dublina po odbior paszportu corci. Ciesze sie, bo jade sama :-) slubny zostaje w domu!Postanowilam urzadzic sobie wyprawe i jade pociagiem hehe. Biore 2 gazetki i nic wiecej. Ale sie zrelaksuje :-) A maz zobaczy, co to znaczy zostac sameu w domu calutki dzien z dzieckiem!

reklama
Pati77 - ja mam w Longford bibliotekę z polskim działem, ale niestety jestem biblifilem i uwielbiam mieć swoje książki:) Do tej pory zawsze ktoś mi przywoził, albo zamawiałam na allegro, ale zwykle za przesyłkę płaciłam więcej niż za książki:( A teraz będę szaleć. Wczoraj zamówiłam 3:)))

Larcia - czasami zostawienie męża z dzieckiem na caaały dzień bardzo dobrze robi:) Zwykle panowie przekonują się, że takie bycie z dzieckiem w domu to ciężka praca.

U mnie dziś świeci, super!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry