Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a juz na pewno nie anioł 
w kazdym razie dołączam do zdania anineczki o Twoim tacie- taki "kochany" czlowiek. Tak mi się za moim zackliło jak wyszliście ze...
W ogóle fajną masz familie;-) juz się nie mogę doczekać next monday 
smacznego;-)
;-) jak to mialam w zwyczaju.Czekamy ;-)
dlatego też cmoknę Cie ino 
kochana

przy tej pogodzie to zajoba można dosatać
choć i tak znaleźliśmy chwilkę aby się wyrwać na rowerki https://picasaweb.google.com/Pauletta82/Rowerki?authkey=Gv1sRgCP2P_vfGiZCoVA# a tu troszkę zdjęć z dzisiejszej eskapady i z wczorajszej próby składania nowego rowerka Zuzki 

jak dorwała ramę tak jej nie było 

po całej chacie śmigała, dopiero jak poszła spać P mógł dokończyć składanie rowerka

aaa i dziś w końcu po wiekach udało mi się wyklecić posta na moim blogu Okiem Wiktorka
aż mi wstyd, że tak rzadko tam pisze

i ja się wkrótce do Ciebie wybiorę :-) w środę będę w G ale nie będę sama to tym razem odpuszczę nawiedzenie Twojej familii ale nie omieszkam w najbliższym czasie wpaść na kawkę by ujrzeć Twoje mniejsze jak i większe cudo 

aaaaa Tichonku bombowo wyglądasz i we fryzurce i w stanie błogosławionym a teraz...marsz na porodówkę!!!!

Jednak cieszę się, że apetyty im dopisują.
Nie mam gorączki,nie boli gardło tylko okropnie kaszlę i ten katar
Głąby już powycinałam,zaraz się biorę za parzenie kapuchy
Wstaję już z baniami,wszystkie buty za ciasne
A po całym dniu (a niewiele się nachodzę
) wieczorami aż mi pulsują
Powiedziałam Mattowi,że mamusia dziś gołąbki robi,zjemy na obiad i niech się pchać zaczyna bo ile tam jeszcze będzie siedzieć
Wiem bo już w sobotę był zagrodzony i nie wolno było parkować

Ale lepsze to niż niejadki

asienko dołączam do zyczących zdrówka- oby szybko Ci złe samopoczucie minęło;-)
a Ania płacze jeszcze do słuchawki?kochana

, znaczy przez kilkanaście minut mówi ta, ta, ta i od czasu do czasu milknie, jakby słuchała

, trzeba uważać, co się przy niej mówi i robi, bo naśladuje