Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

...

a co do zlotu ... jak na jednym nie będe nic sie nie stanie
wyobrazam sobie to - namęczy się z tym stresem. Dobrze, ze zostać chce i pozniej juz jest dobrze
coraz mniej... ba niekiedy zdarzy jej sie powiedzieć coś po polsku- no nawija tak po engliszu ze szok. A kiedy znalazłam bajki po polsku te same która ogląda po angielsku i nie mogłam doczekac się kiedy jej je pokaże...i kiedy nastąpiła już ta wiekopomna chwila..moje dziecko po 2 zdaniach pepy w języku poslkim Niki mówi " łot de difrent langłicz its?
zaniemówiłam... Wyłączyła to i włączyła swoje po angielsku ...

. Najbardziej to Ci odpieluchowania zazdroszczę, bo to jak dla mnie bliżej niż dalej, może i Ania w końcu załapie, jak będzie widzieć, że Zuzia mniejsza i bez pieluszki chodzi
powiem Ci tak, skoro rozumie, co do niej mówisz, skoro w polskim przedszkolu mówi tylko po polsku to i w szkole się nauczy, spokojnie, faktycznie ma trudniej, bo ciągle angielski i angielski, ale będzie dobrze zobaczysz. Po prostu woli angielski, bo jej łatwiej
ta telepatia
nie wciskaj go na chama no
aleś zorganizowana widze fiu fiu
załącze Ci na @;-)
a Twixik-dziś sobie paluszki przytrzasnął...ale był krzyk
zazdroszczę Ci Nikusiowego nastawienia do lengłidża;-):-)
no dobrze,że sobie radzisz z towarzystwem w aucieWitam
Marcysiu a gdzie byłaś jak Cię nie było,hę?

siedze caly czas w domku i chyba wlasnie z tego siedzenia nic mi sie niechce i w sumie nic sie przez to nie dzieje, totalny len mnie zlapal
pasuje, zeby mnie ktos w dooopsko kopna,moze wtedy wroce do zywych
musze sie wziasc w garsc,bo zgnije w domu.........
i sto latek dla Zuzi :-)
obiecuje poprawe nastepnym razem
i jeszcze chata czeka na posprzatanie, bo wczoraj wieczorem wszystkie ozdoby swiateczne chowalam.
;-) i wiem przeciez ,ze wiesz , ze Asieńka jest wisienkowa
tak zagadac chcialam