reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Dzień dobry:-)
Najpierw się wzięłam za sprzątanie aby potem spokojnie Was poczytać:-):-p
AsienkoM moja szwagierka wraca w piątek w nocy, więc Anusię muszę Ci przywieźć:zawstydzona/y:w sobotę:zawstydzona/y::zawstydzona/y: W ogóle to mam nadzieję, że nie zmieniła zdania i będzie z młodą zostawać, bo nie wiem, co zrobię:-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:. Pewnie już masz tej mojej Ani dość

Miłego dzionka

reklama
dziendobry

ewelcia nio ten polsat to srednio klientow traktuje A le i tak sa lepsi niz np n - z nka mialam niezle przeboje Teraz mam polsat i tylko czekam az sie umowa skonczy ...... eh co poradzic

Wiesz my mamy telewizje n i nie narzekam akcje byly jak mielismy polsta dekoder nam padl za caly rok z gory bylo zaplacone chcielismy odzyskac kase i robili nam problemy

Gliwa buziak dla Igora na te 2 miesiace
Biola powodzenia z szukaniem mieszkania

Uciekam zjesc sniadanie bo dopiero co wstalam
Milego dnia

Dzień dobry:-)
Najpierw się wzięłam za sprzątanie aby potem spokojnie Was poczytać:-):-p
AsienkoM moja szwagierka wraca w piątek w nocy, więc Anusię muszę Ci przywieźć:zawstydzona/y:w sobotę:zawstydzona/y::zawstydzona/y: W ogóle to mam nadzieję, że nie zmieniła zdania i będzie z młodą zostawać, bo nie wiem, co zrobię:-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:. Pewnie już masz tej mojej Ani dość

Miłego dzionka

Nie ma sprawy, Zuzia ma się z kim pobawić i mi szybciej dzień leci.
Biola powodzenia w szukaniu mieszkania.

ania83 nio ja z nka to mialam tak ze moglismy ogladac tylko pierwszy miesiac Potem nagle przestalo odbierac sygnal albo 5 min dzialalo a potem przestawalo Dzwonilismy tam ze sto razy W koncu napisalismy reklamacje ze nie mozemy kozystac z ich uslug z ich winy Odpowiedz dostalismy po roku i nie dosc ze nie uwzglednili naszej reklamacji to dodatkowo kazali zaplacic za abonament za caly ten czas kiedy czekalismy na rozpatrzenie tej reklamacji Dodatkowo w miedzy czasie podali nas do sadu o nieplacenie abonamentu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Mowie ci ile mi krwii napsuli

wiec dobrze ze wy jestescie zadowoleni bo ja jak widze znaczek nki to mi sie cisnienie podnosi

dziendobry

gliwa dla igorka wszystkiego naj naj Czas szybko leci;-);-):-):-)

biola ze tez w tych ciezkich czasach landlordzi nadal wybrzydzaja i niechca wynajmowac rodzinom z dziecmi to ja sie dziwie....:sorry2::sorry2: powodzenia w poszukiwaniach

ewelcia nio ten polsat to srednio klientow traktuje A le i tak sa lepsi niz np n - z nka mialam niezle przeboje Teraz mam polsat i tylko czekam az sie umowa skonczy ...... eh co poradzic

milego dzionka wszystkim
ach szkoda gadac ale wiecie co jest najgorsze ze do ogladania mieszkania jest min 10 osob normalnie jak jakies 4-5 lat temu znowu zaczyna sie boom w dublinie :(

biola nio cos ty Az tak ?? a u nas to chaty/mieszkania stoja po kilka miesiecy puste Moze poprostu od nas uciekaja do dublina
heh sami moze bedziemy sie przeprowadzac.......:-p:sorry2:

Mnie chyba jakaś depresja jesienna dopadła. Chodze jakaś nie do życia, nic mnie nie cieszy, wszystko mnie denerwuje czasem wręcz do płaczu doprowadza.

Tichonek, jak tam po wizycie u GP, szczepienie było??

Dzisiaj idę z Zuzią na bilans na 9 miesięcy. Będą słuch i wzrok sprawdzać, może ją zważa to zobacze ile moja kruszyna waży.
Pozdrawiam

ania83 nio ja z nka to mialam tak ze moglismy ogladac tylko pierwszy miesiac Potem nagle przestalo odbierac sygnal albo 5 min dzialalo a potem przestawalo Dzwonilismy tam ze sto razy W koncu napisalismy reklamacje ze nie mozemy kozystac z ich uslug z ich winy Odpowiedz dostalismy po roku i nie dosc ze nie uwzglednili naszej reklamacji to dodatkowo kazali zaplacic za abonament za caly ten czas kiedy czekalismy na rozpatrzenie tej reklamacji Dodatkowo w miedzy czasie podali nas do sadu o nieplacenie abonamentu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Mowie ci ile mi krwii napsuli

wiec dobrze ze wy jestescie zadowoleni bo ja jak widze znaczek nki to mi sie cisnienie podnosi

Rzeczywiscie dziwna sytuacja,moze antene zle mieliscie ustawiona bo to az dziwne naprawde u nas ze znajomych kazdy kto ma to sa zadowoleni

Tichonek jak tam zdrowko?
AsienkaM powodzenia na bilansie

Lena przeziebiona ma mokry kaszel:wściekła/y:

reklama
AsieńkoM-poprawy nastroju
ewelcia-a no się szerzy dziadostwo;))))
Gliwa-buziak Dwumiesięczniakowi:***
Biola-a to dziwne:(bo u nas landlordowie chętniej"dziewciatym"wynajmują:)

Moja Mikusia dzis nie do poznania-w nocy obudziła się dopiero przed 5tą,teraz od 9tej spi jak suseł:/czyżby jakies przeziębienie ją brało(bo ja od rana się wspomagam miodem i cytrynka)...oby nie

Do góry