reklama
hej dziewczyny
dawnoooo mnie tu nie bylo ae mam dosc malo czasu
praca studia( praca licencjacka) dom Adas wow naprawde bywa ciezko ale jest juz ok... wszystko w miare unormowane moge odetchnac pelna piersia. Terazw w maju szykuja nam sie Adasia 1 urodzinki bedzie balanga potem komunia a na koniec jestem swiadkiem do bierzmowania

mowi sie spoko:-):-)
dawnoooo mnie tu nie bylo ae mam dosc malo czasu
praca studia( praca licencjacka) dom Adas wow naprawde bywa ciezko ale jest juz ok... wszystko w miare unormowane moge odetchnac pelna piersia. Terazw w maju szykuja nam sie Adasia 1 urodzinki bedzie balanga potem komunia a na koniec jestem swiadkiem do bierzmowania

S
Sol
Gość
Padam na pysk - byłam wczoraj na panieńskim a za tydzień wesele. Idę odpocząć.
S
Sol
Gość
Shiraaine ty pijoku![]()
Ej no kaca nie miałam - po ćwiartce wódki??

Dzisiaj mąż mi sprawił karnecik na solarke na 110 min. Dzisiaj sobie poleżałam 6 min, jutro na 7 idę. Dzisiejszy dzień był super gdyby nie to że byłam u dentysty i przez przypadek znieczuliła mi nerw okołooczny - miałam znieczuloną prawą stronę nosa i dolną powiekę prócz zębów

Masiula dzieki ale ja taka zabiegana teraz szykuje sie naurodzinki malego zastanawiam sie co upichcic?? robie liste dan.. dzis zamowilam torta dla adasia super bo bedzie Kubus puchatek na torcie i tygrysek:-):-):-) slicznosci tort.. no i po promocyjnej cenie bo od meza mojej kolezanki....
a tydzien po urodzinach mam komunie i musze sobie cos kupic do ubioru b chodze w jednym kaplecie.. wogole nas gonia teraz wydatki..
wiecie co a ciesz sie bo wreszcie zaczelam chudnac poprostu jestem happy

w pracy fajnie czas leci...
aha a zapomnialam wam powiedziec udalo mi sie zapisac Adasia do zlobka tu na uroczysku..
a tydzien po urodzinach mam komunie i musze sobie cos kupic do ubioru b chodze w jednym kaplecie.. wogole nas gonia teraz wydatki..
wiecie co a ciesz sie bo wreszcie zaczelam chudnac poprostu jestem happy

w pracy fajnie czas leci...
aha a zapomnialam wam powiedziec udalo mi sie zapisac Adasia do zlobka tu na uroczysku..
Ostatnia edycja:
Kamilka to super wiesci, nie ma to jak miec znajomosci

, no iczekamy na zdjecia z imprezy no i tego superowego tortu
Shiraaine zmieniałas nick??? Fajowo z tym solarium, ja byłam przed swietami, ale zdrowo przesadziłam, poszłam na 8 minut i to na mocne lampy i skora wszedzie mi schodziła a najbardziej z twarzy

Shiraaine zmieniałas nick??? Fajowo z tym solarium, ja byłam przed swietami, ale zdrowo przesadziłam, poszłam na 8 minut i to na mocne lampy i skora wszedzie mi schodziła a najbardziej z twarzy

S
Sol
Gość
Powiedzmy ze wróciłam do swojego starego 

Ja w poniedziałek byłam na 6 min i nic mi nie było, a wczoraj zaszalałam na 8 i mam buraczki poniżej pasa, boli jak diabli, ale skóra mi nie schodzi na szczęście. Najgorzej się załatwiłam na nogach a w szczególności pod kolanami - nie mogę zgiąć - tak boli
Robie właśnie obiadek a Karola siedzi i tatusia na kolankach
A zaraz spadam do dentysty i dalej szukać okien
Co oferta to tragedia - jak cena dobra to okna do kitu, jak cena tragiczna to okna dobre. A muszę je wymienić
Nie ma któraś sprawdzonego punktu/firmy?

Ja w poniedziałek byłam na 6 min i nic mi nie było, a wczoraj zaszalałam na 8 i mam buraczki poniżej pasa, boli jak diabli, ale skóra mi nie schodzi na szczęście. Najgorzej się załatwiłam na nogach a w szczególności pod kolanami - nie mogę zgiąć - tak boli

Robie właśnie obiadek a Karola siedzi i tatusia na kolankach

A zaraz spadam do dentysty i dalej szukać okien

reklama
mrozik_j
Sierpniowa mama'07
Sol - my okna kupowaliśmy u takiego "producenta". Jedzie sie droga na Warszawę, i przed Wiśniówką jest w prawo taki budynek - stoi w samotności, więc myślę że łatwo go znajdziesz. Nie znam sie niestety na tych wyrobach więc nie wiem czy są to dobre okna i czy w dobrej cenie :-). Jak bedziesz chciała to sobie go sprawdzisz, ja poszukam jakichś namiarów na niego jak chcesz, gdzieś chyba faktura powinna być...