reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Ja z chęcią sie w tym roku bym przeszła, ale mnie dopiero po 15 by pasowało, bo na 14 jestem do fryzjera umówiona - w niedzielę zostanę matka chrzestną malutkiej Oleńki :-). Musze jakoś wyglądać :-p
A w jakich godzinach jest imprezka? Dobrze Kamilka ze przypomniałaś bo ja jak zwykle zapomniałam
A gdzie sie Joasia podziewa, Sol , no i pozostałe dziewczyny. Asiulkę widuję w innym wątku, coś chyba o nas zapomniała :sorry:

reklama
hej dziewczyny

:tak::tak::tak: drzemka odbyta.. troche mi lepiej ale jak w domu to calkiem inaczej...

ok moze byc i o 15 dla mnie to nie ma duzej roznicy.. a godziny nie wiem do ktorej to jest zaraz zajrze na stronke...

A gdzie sie Joasia podziewa, Sol , no i pozostałe dziewczyny. Asiulkę widuję w innym wątku, coś chyba o nas zapomniała :sorry:

Witam,nie zapomniałam kochana nie zapomniałam.

Teraz mam chwilkę,bo Emil usypia,a Maciuś w szkole.A mnie dziś od rana tak głowa boli że na oczy ledwo patrzę chyba się położe zaraz koło Emilka.Dziś mam wolne od kuchni bo m.się zaoferował że zrobi obiadek,ale mam z nim dobrze.
Buziaki dla was laseczki

hej dziewczyny

ja w miare w miare i poprawa nastepuje dzisiaj sie wybieram o 14 do Parku wiec zapraszam anpewno beda tam ze 2 godziny wiec moze sie spotkamy
wysle wam jeszcze raz moje zdjecie dla tych co mnie nie pamietaja..

_8152223.jpg

Mrozik - gratki :tak:
A koło Stokrotki ja przechodzę codziennie o 8.40 i 14.05 :-D Ale może też to być Kamilka :D

Juliasz - pamiętamy :-D Ucałuj maluszka ;-)

Kamilka - jak w pracy bo cię cosik nie widuję :-D

A ja miałam wojnę z kompem :-D Się trochę pożarłam z nim ale już ok. No prawie :dry: :-D Nie bardzo mam czas na cokolwiek, a siły jeszcze mniej. A do tego doszło mi że jak się nie wezmę za leczenie i rehabilitację to wyląduję na wózku :-p Przyznaję lekarz mnie przekonał :-D

Jeśli kogoś widziałam na osiedlu i się nie przywitałam - przepraszam ale jak wracam z pracy to się wyłączam i słucham sobie muzyczki na słuchawkach.

A po za tym Karoli wyszły dolne trójki wreszcie i mam nadzieje że górne też szybko wyjdą bo zaczynam mieć dość. Joasia będzie u mnie dzisiaj - za chwile :-D Chyba jej się szkolenie zaczęło więc pewnie ma mało czasu. A ja później się uczę do egzaminu na jutro. Karola u dziadków więc nie zajrzę do parku choć bym bardzo chciała.

Pozdrawiam wszystkie ;-)

ja tez mam urwanie głowy Wojtkowi zaczęla sie 4 klasa Zuzia -spotkania przedkomunijne i Gabi miala troche katar
Wróciłam od Sol umordowana i od razu musialam ogarnąc pierdolnik po moich dzieciach bo mąz dłubie z kolegą przy naszym samochodzie Zrobilam ciasto na nalesniki i czekam jak wszyscy poschodzę to zrobie troche pomidorowej i usmaże naleśniki :tak:
Jutro mam pierwsze spotkanie w kościele na 14 msza i po mszy także nie wiem czy mi sie uda zajrzec na impreze pampersa :-(
Pozdrawiam :-)

Dzień Doberek, jak mija dzionek dziewuszki???? Ja padnieta jestem starsznie, krystian wstał z samego rana( przed 6-ta_)i truł dupe o picie, nalałam mu to sobie wymyslił ze on chce ciepłe :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Wczoraj od rana w kuchni stałam, zamiast odpoczac to najpierw placka upiekłam, potem stopiłam słoninke na smalczyk,potem ziemniaki, sałatka, no i kotlety. Skonczyłam wszystko przed 15-sta, i tak mi prawie pol niedzieli zleciało:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Zła jestem bo nic nie odpoczełam.

Joanna widze ze u Ciebie tez nie małe zamieszanie, ach te dzieci.....:-D:-D:-D:-D

Kamilka wyszpiegowałam Cie na majówkach !!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Masiula - dobrze że chłopak wie czego chce ;-):-D:-p. Nasz tez nam dał dzisiaj popalić. Bolał go brzuszek chyba - tak mówił. Wszystko przez to że mu pofolgowałam na imprezie w niedziele i pozwoliłam jeść co chce. No i jadł. Tonami cukierki, bo na codzień nie je wcale :dry:. Tak sie biedny umęczył, upłakał. Nie wiedział co ma ze sobą zrobić. Na raczkach źle, leżec źle, w końcu włączyłam mu teledyski dziecięce, później bajki i jakoś usnął bujany u tatusia na raczkach i wpatrzony w tv.
Byliśmy na tych "Pampersach" w sobotę, ale żadnej z Was nie rozpoznałam. Byliśmy między 16 a 17. Późneij śmignełiśmy jeszcze na Plac Artystów i na deserek do kawiarni (na zewnątrz nie dąło sie usiedzieć tak głośno grali :wściekła/y:)

Do góry