asiulka271
Mama Maciusia i Emilka
Kobietki u nas wszystko w porządeczku.
Chłopcy zdrowi,szaleją na maxa.
Maciuś od dziś ma już ferie.
Dziś też w szkole jest bel przebierańców.
Będzie spider-manem.
Ja też muszę być z racji tego że jestem w radzie rodziców

Muszę ze sobą zabrać Emilka bo m.jest w pracy ,a nie mam z kim go zostawić.
Dobrze że teściu idzie na 2 zmianę to podrzucę go na godzinkę przed balem,bo muszę lecieć do szkoły przygotować stoliki,zanieść soki,pokroić ciasta i takie ostatnie przygotowania.
W czwartek miałam zebranie w szkole.Pani bardzo chwaliła Maciusia,że jest pilny,i dobrze się uczy ,zrobił duże postępy.
Ale,jest jedno małe ale
,gaduła z niego jest,I Pani przesadziła go do dziewczynki.
A tak po za tym to Emilek gada jak nakręcony,codziennie nowe słowo wypowiada,zaczyna mówić zdaniami.I siada ładnie na nocniczek,czasami przydarzy się awaria,ale to jak się zagapimy,i nie zdążymy na nocniczek.:-);-)
Przepraszam że nie odpisuje każdej z osobna,i tylko tak o nas,ale jeszcze nadrabiam.
Miłego dnia życzymy :-):-)
Chłopcy zdrowi,szaleją na maxa.
Maciuś od dziś ma już ferie.
Dziś też w szkole jest bel przebierańców.
Będzie spider-manem.
Ja też muszę być z racji tego że jestem w radzie rodziców

Muszę ze sobą zabrać Emilka bo m.jest w pracy ,a nie mam z kim go zostawić.
Dobrze że teściu idzie na 2 zmianę to podrzucę go na godzinkę przed balem,bo muszę lecieć do szkoły przygotować stoliki,zanieść soki,pokroić ciasta i takie ostatnie przygotowania.
W czwartek miałam zebranie w szkole.Pani bardzo chwaliła Maciusia,że jest pilny,i dobrze się uczy ,zrobił duże postępy.
Ale,jest jedno małe ale

,gaduła z niego jest,I Pani przesadziła go do dziewczynki.A tak po za tym to Emilek gada jak nakręcony,codziennie nowe słowo wypowiada,zaczyna mówić zdaniami.I siada ładnie na nocniczek,czasami przydarzy się awaria,ale to jak się zagapimy,i nie zdążymy na nocniczek.:-);-)
Przepraszam że nie odpisuje każdej z osobna,i tylko tak o nas,ale jeszcze nadrabiam.
Miłego dnia życzymy :-):-)

. Podobno z 80 zł na 20 itp. Kupiła bym coś Filipkowi i maleństwu