reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Witam dziewczyny

Mati witaj napisz nam cos o sobie i dolacz do nas:tak::tak:

julita- to bardzo drogo:baffled::baffled: ja polecam bodziaki w Tesco sa milutkie dobrej jakosci i chyba 3 szt kosztuja 25zl albo i mniej:sorry2::sorry2: a jak juz potrzebujesz bardzo dobrych to polecam z Fixoni sa super mieciutkie dobrej akosci i nie drogie rozmiar 56 chyba jest w cenie 9-12 zl nie weim jak teraz bo ja kupowalam kawalek temu...

ja mialam noc do bani cala nac wymiotowalam czulam sie fatalnie a dzis przelezalam caly dzien dobrze ze adas byl grzeczny do czasuu:no::no: bo zrobil sobie drzemke 1 godzinke i wstal z takim placzem jakby go ze skory obdzierali i juz nie usnal:baffled::baffled::baffled: a teraz oglada bajeczke:sorry2::sorry2:

reklama
uu Kamilka, a zatrułaś się czymś?? czy coś?? moja też czasem ma takie fazy, że się budzi z płaczem, myślę że coś jej się śni wtedy...
Julita na allegro można kupić 7paki z early days body z krótkim rękawkiem, a z długim w Tesco są fakt albo po 25 albo po 27zł :-)
Mati09 witam :-)
a mi dzień błyskawicznie zleciał, zakupy, sprzątanie, gotowanie, pranie heheh speeda dostałam... ale za to mój ślubny pojechał służbowo do Krakowa... lipa... wróci jutro wieczorem albo w nocy...a miałam jechać do stajni.. <mur>

marla - a propo stajni - umówimy się w poniedziałek już bo chwilowo mam młyn.

Mati - witamy na wątku ;-)

kamilka - moja jak się budzi z takim rykiem to albo jej się coś śni (kiedyś mi tak przez 2 min ryczała nie otwierając oczu aż ją obudziłam i cisza :baffled: a niekiedy budzi się bo jej piątki idą - znowu czteropakiem :no:

A mój M ma jutro cały dzień w robocie - od 8 do 20 :sorry2: więc żeby teściowa mnie nie dopadła - lubię ją ale jak M jest obok :-p to jadę do szwagierki. Szczerze powiedziawszy to częściej i chętniej rozmawiam z moją szwagierką niż z własną siostrą której nie znoszę. Tak więc do południa siedzę z Karolą i piszę dalej stronę a po jej drzemce jedziemy na Baranówek.

A Karola usnęła o 15.15 i wstała o 18.30 - coś mi się marnie wieczór widzi.

Asiulka pisz no jak tam było na zakupach co sobie kupiłaś????;-)

Hej.
Kochana a nic se nie kupiłam,mężuś po całym tygodniu nocek był tak padnięty,że wstał dopiero o 17 więc nie pojechaliśmy.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Może jutro go zmolestuje i pojedziemy,ale to też tak na dwa razy babka wróżyła,bo teściowa jutro robi imieniny co miała 2 lutego.
No chyba że pojedziemy w porze obiadowej,a obiad zrobię później,No cóż jutro się okaże.
A do mnie @ przyszła,boli mnie kręgosłup jak cholera.

Kamilka,ja te w Tesco to kupowałam 5 -pak za 27zł.

Jest piękny słoneczny niedzielny poranek - więc wstawać lenie :-D

Karola jak przewidywaliśmy usnęła nam po 1 w nocy i teraz jeszcze śpi zaraz będzie pobudka bo nie chcę powtórki dzisiaj tym bardziej że wstała o 4 i nie spała do 5 - porąbało się dziecku równo :wściekła/y: Ja o dziwo nawet wyspana :sorry2: M w pracy a my szalejemy ;-)

asiulka - trzymam kciuki za zakupy :tak:;-)

Witajcie ja tylko na chwilkę przywitać soie wpadłam i zaraz jedziemy do moich rodziców:-)
Miłego dnia

Witam się i uciekam.
jedziemy do Kielc na te zakupy co były na wczoraj.
Julitka miłego dnia.
Jak wrócę dam Ci znać cy jest coś fajnego i czy wyprzedaże jeszcze są.

reklama
Wiecie dziewczyny że ja mam jeszcze choinkę nie rozebraną:szok::szok:kurcze tak się od 2 tygodni zbieram i zebrać nie mogę ale jutro na bank rozbiore!!!
A najciekawsze jest to że wisi na niej jeszcze z 1,5kg cukierków:szok::-D

Do góry