Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie kieruj się wymi pomiarami bo często kłamią 

chodzi o stronę Home - tworzę tą stronę na moją pracę inżynierską - ale po obronie ta strona będzie dalej funkcjonować. Jak chcesz pomóc to wejdź sobie na ten adres i wybierz jakiś temat i napisz jakiś nawet króciutki artykulik. Ja teraz zajmuję się stroną i nie mam czasu na pisanie artykułów a muszę jakieś mieć żeby robić bazę danych. Możesz też pisać o swojej miejscowości bo będą odnośniki do innych miejscowości. Jak tylko się obronię - dziewczynom które będą chciały - dam moda żeby mogły dodawać nowe artykuły. Na razie strona na serwerze wygląda marnie ale u mnie na kompie już jest lepsza wersja ale muszę testować na własnym serwie bo są problemy z javą na serwerze friko. Dlatego prawdopodobnie strona później zmieni adres.
Ale za to Karola spadła w nocy z łóżka - nawet nie wiem kiedy wlazła i się położyła na brzegu i obudziło mnie takie "ryp" jak spadła - na szczęście na miękkie