cześć
Ja też jeszcze nie urodziłam. Niuńka siedzi jeszcze w brzucholku i czeka chyba aż będziemy gotowi. Jeszcze zeby z tydzień zaczekała to by było fajnie, bo moze byśmy się wyrobili z przeprowadzką na górę.
W piątek byłam z Filipkiem u lekarza bo co 5 minut sikać chciał. Okazało sie ze ma anginę ropną. Pani mi pokazałą jego gardełko, bo jak powiedziała, takie przykładowo anginowe. A nic nie narzekał ze go boli. Juz raz miał anginę i też bez zadnych oznak

Dzisiaj pogoda piękna, a ja w domu - buuu. Czekam aż panowie przyjada, bo coś jeszcze sobie w łazience wymyślił do zrobienia mój mąż

.
Robi po nocach na tej górze zeby jak najszybciej sie wyrobić a tu końca nie widać. Ostatnio do 4 rano siedział, montował, mył podłogi. A dopiero Filipka pokoik zrobiony. Jeszcze nasza sypialnia i skręcenie mebelków.
Kupiliśmy wczoraj nowy materacyk do łóżeczka - na Zagnańskiej. Chciałam na foteliki zerknąć, ale ten gościu mi tak na uzębienie działa ze nie mogę go znieść. Wybrałam sobie kilka modeli , które w testach dobrze wypadły i pytam czy maja. On z jakimiś fochami do mnie, ale ma pani rozrzut. I w zasadzie to pokazał mi jeden model, a reszte wymyślał, ze ten to to samo co ten i przynosi coś innego. Jakby to było to samo to przecież w testach wyniki by miały podobne chociaż

Chyba zdecyduję sie na chicco synthesis xplus. I nie wiem czy całego kompletu nie weźmiemy. Dobra warancja jest na nie i cena też. Jak sie coś psuje to zawozi sie do sklepu i oni daja zastępczy wózek na czas naprawy

Ale wam zasmęciłam