Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Sol wiem miałam cos napisać ale wybacz nie miałam ostatnio do niczego głowy...ten marzec dla mnie jest pechowy.kolorystykę już zmieniłam, tematykę też - teraz walczę z pisaniem tekstów bo muszę to wszystko oddać 28 marca - prosiłam was o pomoc a pomagają mi staraczki 2011 :-(
Po za tym żyję :-)

.
.Obserwowałam jak zachowuje się wśród obcych dla niego dzieci.Myślałam że będzie zabierał zabawki ,lub krzczyał że to jego,ale nic z tych rzeczy.
.Lekarz powiedzial że takie coś w ciąży może się przytrafiać i mam to obserwować,jeśli się będzię powtarzało to mam zgłosić się do szpitala:-(. A jak na razie mam brać Aspargin 3x2tabAsiulka - fajnie ze tak dobrze to przeszedł
Sol - ja też nie dam rady nie napisać teraz, musze zajrzec na twoją stronkę jeszcze i zobaczę te kolory
Julita - no to faktycznie pechowo coś. A gin nie dała ci coś na te omdlenia? Może jakieś mocniejsze witaminki? No chyba że faktycznie to od ucisku
Sol - już zajrzałąm. Ten niebieski mi się podoba. Ale ten pomarańcz jakoś taki "sraczkowaty" - przepraszam za wyrażenie. Ale ten mnie nie podszedł
Asiulka to fajnie że Emilek tak dzielnie znosi pierwsze dnie w przedszkolu z obcymi dziećmi. Dzielny chłopak![]()

,i mam nowy wydatek przed samymi świętami 300 muszę szykować na nowe okulary.:-(