Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sol wiem miałam cos napisać ale wybacz nie miałam ostatnio do niczego głowy...ten marzec dla mnie jest pechowy.kolorystykę już zmieniłam, tematykę też - teraz walczę z pisaniem tekstów bo muszę to wszystko oddać 28 marca - prosiłam was o pomoc a pomagają mi staraczki 2011 :-(
Po za tym żyję :-)

.
.Obserwowałam jak zachowuje się wśród obcych dla niego dzieci.Myślałam że będzie zabierał zabawki ,lub krzczyał że to jego,ale nic z tych rzeczy.
.Lekarz powiedzial że takie coś w ciąży może się przytrafiać i mam to obserwować,jeśli się będzię powtarzało to mam zgłosić się do szpitala:-(. A jak na razie mam brać Aspargin 3x2tabAsiulka - fajnie ze tak dobrze to przeszedł
Sol - ja też nie dam rady nie napisać teraz, musze zajrzec na twoją stronkę jeszcze i zobaczę te kolory
Julita - no to faktycznie pechowo coś. A gin nie dała ci coś na te omdlenia? Może jakieś mocniejsze witaminki? No chyba że faktycznie to od ucisku
Sol - już zajrzałąm. Ten niebieski mi się podoba. Ale ten pomarańcz jakoś taki "sraczkowaty" - przepraszam za wyrażenie. Ale ten mnie nie podszedł
Asiulka to fajnie że Emilek tak dzielnie znosi pierwsze dnie w przedszkolu z obcymi dziećmi. Dzielny chłopak![]()

,i mam nowy wydatek przed samymi świętami 300 muszę szykować na nowe okulary.:-(