reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

hehe no fakt ;-) ale co tam się przejmować, pisać trza ;-) co tam słychać u wszystkich??
u mnie ok, młoda do przedszkola poszła, i wielce zdziwiona że im sale zmienili i już nie ma tulipana tylko mak hehehe bulwers był ;-) a poza tym praca, praca, praca... hehhe

reklama
U nas cięzko, bo Wiki pierwszy dzień wczoraj w nowym żłobku. A dzisiaj podobno gorzej. Strasznie płakała, nie dała nawet bluzy zdjąć. Mąż zaprowadza dzieci, ja na szczęście tylko odbieram. Inaczej bym chyba się zaryczała przy niej ;)
Musi to jakoś przeżyć, bo wyjścia nie mam. Żłobek fajny i liczę że szybko sie oswoi.
Filip to bez problemu. Ma pania ta co w zeszłym roku. Lubi ją. Grupę tez lubi, więc u niego póki co bez problemu.

moja nie chodzi do przedszkola bo moja mama z nią siedzi, ja już po urlopie wróciłam do pracy, znowu na nic czasu nie mam bo mała jak wróce wymaga 100% mojej uwagi a wszystko ją ciekawi i interesuje:)

mrozik oby Wiki szybko oswoiła i zadomowiła się w żłobku

witajcie:)
piękną mamy pogodę we wrześniu co nie:) i zapowiada się taka na najbliższy tydzień:)

ja wczoraj ledwo zipałam. Takie upały mnie wykańczają. Kto by pomyslał że wrzesień taki będzie :)

Wiki już coraz lepiej.

a gdzie dałaś do żłobka małą?? do prywatnego czy do państwowego??
nie orientujecie się kiedy będą zapisy na rok 2012?? czy w marcu czy w kwietniu?

teraz jest w państwowym. Wcześniej była w prywatnym - maluchowo. Zadowolona byłam. Ale teraz mam bliżej i taniej.
Zapisy są zazwyczaj na przełomie marca/kwietnia. Pewnie dopiero na początku marca będzie dokładna data znana. Wtedy najczęście baardzo wcześnie rano się rodzice ustawiaja. Trudno uwierzyć, ale podobno o 12 w nocy już stali. Moaj mama poszła o 4 i już była 10.

Witam się z wami i ja. Pewnie ten wątek już nieaktualny ale ja też jestem ze świętokrzyskiego a dokładniej mieszkam w Krynkach koło Ostrowca:-) jestem mama 5 letniego już Igorka:-) udzielan się też na innych wątkach:-) Igor poszedł teraz do szkoły do zerówki. Ciężko byŁO Z POCZĄTKU, NIE Chciał zostawać, płakał, a ja razem z nim:-( musiałam przez dwa dni siedzieć z nim w klasie:-( ale już 3 dnia było lepiej potem czwartego. A teraz już jest ok zostaje bez problemu:-) pozdrawiam wszystkie mamusie i te oczekujące na swoje szczęścia również. Miłego dzionka:-)

Witajcie. Pewnie nie aktualny już ten wątek ale i ja jestem ze świętokrzyskiego a dokładnie okolice ostrowca:-) jestem mama 5 letniego już IGORKA. Igor w tym roku poszedł do zerówki:-) ciężko było na początku, bo płakał a ja razem z nim:-), nie chciał zostawać, musiałam siedzieć z nim w klasie przez dwa dni:-) ale trzeciego dnia już było lepiej potem czwartego a teraz już jest ok:-). Udzielan się też na innych wątkach:-) pozdrawiam wszystkie mamusie i te oczekujące na swoje pociechy również. Miłego dnia życzę:-):-):-)

reklama
Hey Wszystkim. Mrozik też słyszałam o tym z tymi żłobkami. jak 2 lata temu próbowałam moją zapisać na Romualda to byłyśmy 174... ehhh... jak dobrze że już do przedszkola chodzi ufff....
I jak Wiki w żłobku?? pewnie z dnia na dzień lepiej :-)
Aleksia witamy :-) zaglądaj częściej Fajnie że się już Twój synek przyzwyczaił. To wcześniej nie chodził do przedszkola że teraz był problem??

Do góry