reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

urodda- ale to akurat nie prawda z tymi zakazeniami dlatego ze jesli chodzi o szpital na Prostej to on ma zakaz odwiedzin i wejscia na oddzial i tam te zakazenia sa a np rzadziej sie slyszy o zakazeniach na otwartch oddzialach noworodkowych..:no::no::no:

reklama
hej dziewczyny
co tam u was?? nnic sie nie odzywacie niedlugo mikolaj co kupujecie swoim pociechom?? bo my jeszcze nie wiemy..

Ja jestem, ale cos mi się pisac ostatnio nie chce :dry:

Filip to olał wszystkich Mikołajów :-p. Zabawkami sie bawił chrzestny, a Filip latał tylko. Był bardzo zadowolony że tyle osób do niego przyszło (babcie, ciocie) - bo on bardzo towarzyski jest ;-)

Niestety minęła go zabawa mikołajkowa w żłobku, bo był po zapaleniu oskrzeli i nie chciałam go jeszcze puszczać.:-(. Wyszalał sie za to w domu :-D

WITAM
oj dawno już nic nie pisałam na tym wątku,a wszystko przez to że Emilcio mi przychorował,4 nocki nie przespane ,chodzę dosłownie jak ZOOMBIE,bo nie przyzwyczajona jestem do wstawania w nocy bo on śpi całą noc jak tylko skończył 6 tygodni.jest mega marudny,cały czas chce żeby go na rękach nosić.Dodatkowo jeszcze wychodzą mu 4 czwórki na raz i dwójka.Masakra jakaś.
A teraz już uciekam bo nie wiem jak dzisiejsza noc będzie wyglądała.
BUZIOLE dla was laseczki papa

A na koniec ...tak śpią czasem moje łobuzy:-)

Asiuka - to podobnie jak u nas. Chorubska, zębole i nocne wstawanie. Z tym ze ja jestem do tego przyzwyczajona, bo Filip to zupełne przeciwieństwo Emilka, budzi sie w nocy od kilu do kilkunastu ludzi. Jak ząbki bardzo dokuczały to nawet w 2 godziny 12 razy do niego wstawałam :dry:

Karoli idą jedynki - śpi z nami, bo nie mam siły ciągle wstawać a i ona spokojniej śpi.
Mam mało czasu ostatnio bo wszystko na głowie, ale czy któraś nie miałaby ochoty dzisiaj na spacer? Ma być ładnie dzisiaj :tak:

Dziewczyny blagam pomóżcie mi i napiszcie moze cos wiecie o złobkach w kielcach,i tych państwowych(chociaz pewnie i tak bym sie nie dostała bo wiem ze sa strasznie oblegane)i o tych prywatnych ,bo szukałam po necie ale zadnych wiadomosci znaleźć nie moge:no:moze wy mi pomożecie,sprawa bardzo pilna.

Mniemam że chodzi o bąbla prawie 2-letniego. Jeśli chodzi o państwowy - to dopiero od września i pewnie doradzą Ci przedszkole dla niespełna 3 latka. Od 2 lat przyjmują na Barwinku (okolice Zakopiańskiej) w przedszkolu - CHYBA! - "Kubusia Puchatka" - córeczce koleżanki się tam bardzo podoba, ale nie wiem ile płaci. I jeszcze na rogu Karczówkowskiej i Mielczarskiego siostry prowadzą przedszkole - i też od 2 latek.

Tyle wiem ;-)

reklama
Kielce - Nasze miasto w Internecie

Na tej stronie są telefony do żłobków. Z tym że żłobek nr 1 i nr 6 chyba już nie istnieje. proponuję zadzwonić do żłobka nr 12 ul. Gałczyńskiego Konstantego Ildefonsa 7, czasami sie w ciągu roku zwalniaja miejsca. Zapytaj, moze coś poradzą

Do góry