kasia i Julia
Fanka BB :)
Czy chodzi Ci o poczatek ulicy Whingate,tam od strony Town Street...zaraz za zakret...(kawaleczek)dalej jest budynek z mieszkaniami,ale wiesz co ja sobie sprawdze na google map gdzie jest twoja ulica...........
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

- także mamy trochę wspólnego nowa koleżanko -ach i Twoja Julia się urodziła w grudniu, a moja w styczniu ( pozdrawiam
)

- a tak - musiałam komuś innemu załatwic pracę .... no ale innym też trzeba pomagac - może w końcu i do mnie się szczęście uśmiechnie .... i zacznę pracowac - apropo's - gdybyście dziewczyny słyszały coś o jakiejś pracy, to ja się zgłaszam ..... i proszę o info 
Reszta dnia upłynęła mi na wizycie z moją sąsiadką < from Germany > w parku i na nauce chodzenia mojej Julii .... jest coraz lepiej, bo wspina się już sama na sofę, staje przy niej, a potem sama próbuje na nią wejśc ...- więc może wreszcie zacznie sama stawiac pierwsze kroczki :-))) Jutro jedziemy na wycieczkę ale nie krajoznawczą, tylko z wizytą do kuzyna - do Doncaster - bo robi parapetówke i ma też urodziny, więc będzie hucznie :-)) mam tylko nadzieję, że Julia mi nie da mocno popalic, bo dziś pokazała różki .. próbuje z nami walczyc o swoje 

i płacze jak jej nie damy tego, co chce .... 

No ale musi wiedziec co można, a co nie ...jest,tylko trzeba przejechac przez ta brame ,ktora sie wchodzi do parku i tam sa miejsca parkingoweMoj dopiero sie polozyl,jeszcze cos tam dyskutuje w lozeczku
Wczoraj bylam na tym waszym armley,chcialam zeby mlody sie wybiegal w tym olbrzymim parku,ale niestety nie znalazlam nigdzie parkingu zeby zostawic auto. Powiedzcie czy tam w ogole jest jakis parking????
Dobry wieczór kobiety :-)
Na samym wstępie chciałam powitac nową koleżankę Kasię, tym bardziej, że ma córeczkę tak jak ja i mało tego - ma na imię tak jak moja - czyli JULIA - i też jest takim skarbem dla niej i jej przyszłego męża, jak dla mnie i dla mojego - również przyszłego męża - hihih :-)- także mamy trochę wspólnego nowa koleżanko -ach i Twoja Julia się urodziła w grudniu, a moja w styczniu ( pozdrawiam
)
a jak motylu masz na imie,moze tez Kasia![]()