reklama

Mamy z Leeds

reklama
wszystkiego naj naj z okazji Dnia Dziecka dla wszystkich naszych maluchow! wiem,ze troszke spoznione, ale wczesniej nie moglam :no:
witam serdecznie nowe kolezanki- piszcie duzo i czesto. my rowniez niestety nie mamy lozeczka na zbyciu, ale moze cos sie wymysli do Waszego przyjazdu, w koncu trzeba sobie pomagac ;-). no i super, ze masz dzieciaczki w wieku mojego urwisa to bedzie mial nowa kolezanke i kolege do zabawy :-D
Ingrid- Helenka przesliczna, zreszta jak zwykle, wiec juz bez dwoch zdan zaklepuje ja na moja synowa :-D:-D:-D sprzedana!!! :tak:;-) i super, ze Twoja tesciowa taka rowna babka, szczesciara z Ciebie! taka tesciowka to prawdziwy skarb!
wszystkim dziewczynkom bardzo serdecznie dziekujemy za zyczenia urodzinowe w imieniu Szymonka :-)
No, to kiedy jakies spotkanko?
Aha, Anuszy Ala chyba zostawila u nas spinke do wloskow- taka zielona, zapomnialam napisac wczesniej.
Wiolu, witamy po urlopie. dobrze, ze juz jestes! kuruj sie szybko, zebys jak najszybciej sie z nami spotkala :tak:
pozdrowionka dla wszystkich mamus

a przyjezdzamy z polski jesli chodzi o prace to maz juz orientowal sie przez neta w sprawie pracy poprzez net i pare cv wyslal i jesli chodzi o jezyk to ma poziom komunikatywny

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry