reklama

Mamy z Leeds

dziewczyny mam pośbe,jesli któraś z was mieszka w pobliżu 6 Nunnington Avenue czy mogłaby sie przejsc i zobaczyc jak to wyglada z zewnatrz?
łóżeczko bez materaca tez mnie ratuje

reklama
Ty tez przeciez mozesz sobie zobaczyc widok ulicy wpisujac adres w Google Map :tak: wszystko pieknie widac z zewnatrz, ja juz ogladalam ;-):-)

e, no to widze, zu nas jeszcze nie jest az tak drastycznie, bo na gryzienie w noge jeszcze nie wpadl i oby niepredko odkryl taki sposob zebrania :-D
Justyna, Ty sie tak lituj i mu pokazuj, ze zebranie poplaca to zobaczysz pozniej... :tak:

dzieki justyna
a co do chodzenia szkrabow to moj synio juz rowno zasuwa po mieszkaniu,nie moge za nim nadarzyc,corcia jeszcze nie chodzi

no, to juz masz namiastke tego, co Cie bedzie czekac juz wkrotce Ewelinko:-D
wiesz, najgorsze, ze moj juz chce taki samodzielny byc na dworze i sie wyrywa, a ja sie boje, zeby sobie krzywdy nie zrobil jak wyrwie do przodu :-p
Co do tego generalnego remontu, to mieszkajac ponad 3,5 roku w UK juz sie przywzyczailam do tego okreslenia i wiem, co zwykle Anglicy nazywaja generalnym remontem, wiec obawiam sie, ze z zewnatrz sie nic nie zmienilo :tak:, jesli juz to raczej w srodku

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry