stefanka 2
Fanka BB :)
........
Ostatnia edycja:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dzięki,dziś właśnie nie puściłam młodej do szkoły,idę na 13.10 i 13.20 z nią i niestety ze sobą do lekarza...najgorsze,że młodego muszę też ciągać...jak wy robicie?bo ja się staram nie wychodzić w czasie choroby ale ci angielscy lekarze ponoć mowią że można się przewietrzyć.Bedisamll tak bedziemy mieszkaly 2 domku blizniaku, jedna czesc Stefanka, druga ja
zdrowka ZYCZE
ja tez w tym roku nie pojde do collegu,bo chcieli 450f i 700f za przedszkole - thomas danby....wiec lipa

Obyś była zadowolona z wyboru tejże dzielnicy .....
:-) Jak Nikoś ? zdrowy ?
ja też bym była wkurzona - nawet małpa Ci szansy nie dała, no 

Pozdrawiam ... 
:-);-):-)
ja przekonuję się o tym na własnej skórze ... 

:-)
Pozdrawiam !
Mój K co drugi dzień chodzi na siłownię i basen, a w weekendy gra w piłkę, póki pogoda jeszcze w miarę jest ... 
, a ja w tym czasie mam czas dla siebie, kiedy Julia pójdzie spac oczywiście ;-))) poza tym klientki w domciu nadal mam, więc wszystko się jakoś kręci, a w weekendy pracuję i wracam wykończona do domu, a następnego dnia mam zakwasy 

ale jestem zadowolona, że wreszcie coś się dla mnie znalazło i że będę już miała jakieś referencje ...
:-):-) Jutro może coś się wyjaśni, bo zapytałam moją menagerke o pracę na stałe i moooże coś się dla mnie znajdzie.... 

- obyyyy .... ale co ma byc to będzie ;-))))