sylwcia1982
Aktywna w BB
hejka !!!
ale dzis pogoda :-
-( my bylismy w Tropical World a pozniej na spacerku ale nas wywialo do domu z tym sniegem 

Motylek ja jestem za bysmy sie wprosily do Justyny na kawe z tego expressu ;-)
Justyna hop hop szykuj juz ten express bo bedzie uzywany
;-)
Cocolino jak tak dalej pojdzie to na basen z dzieciakami wybierzemy sie dopiero na wiosne bo teraz taka pogoda ze brrrrr........... buziaki dla Emilki
a ja troszku przemarzlam siedze powineta kocem i mi zimnno strasznie
moj maz gotuje obiad dzis wiec mam wolne 
A byla ktoras z was w Asdzie w tym tyg?? maja mega rewelacyjne wyprzedaze dla maluchow , pieluszek , butelek, kaszek wogole wszystkiego ja mala strasznie obkupilam
ide po herbatke .... narka!!
ale dzis pogoda :-

Motylek ja jestem za bysmy sie wprosily do Justyny na kawe z tego expressu ;-)
Justyna hop hop szykuj juz ten express bo bedzie uzywany
;-)Cocolino jak tak dalej pojdzie to na basen z dzieciakami wybierzemy sie dopiero na wiosne bo teraz taka pogoda ze brrrrr........... buziaki dla Emilki

a ja troszku przemarzlam siedze powineta kocem i mi zimnno strasznie
moj maz gotuje obiad dzis wiec mam wolne 
A byla ktoras z was w Asdzie w tym tyg?? maja mega rewelacyjne wyprzedaze dla maluchow , pieluszek , butelek, kaszek wogole wszystkiego ja mala strasznie obkupilam
ide po herbatke .... narka!!
:-) - jeżeli już , to może w przyszłości ze Stefanką byśmy Cię odwiedziły ale jeszcze z nią o tym nie rozmawiałam
A tak poza tym, to dziękuję za informacje o tej agencji ale zmartwiłaś mnie trochę tymi fabrykami, bo dopiero jakiś czas temu się zorientowałam , na czym polega sprawa z agencjami, tzn, że nie każda zajmuje się wysyłaniem pracowników wszędzie i ogólnie, tylko są takie, które wysyłają głównie osoby do biur, no i też tak, jak sama napisałaś - głównie do fabryk - a mnie zależy na tym, żeby znaleźc pracę gdzieś niedaleko mojego domu, mogę oczywiście dojeżdżac autobusem do pracy ale nie bardzo daleko, bo jednak w tygodniu wieczorami będę pracowac, więc nie chciała bym każdego dnia się obawiac o powrót do domu - wiesz może Justyna do jakich fabryk ta agencja pracy wysyła ludzi i czy mam szansę dostac tam pracę w innym miejscu, niż fabryka ? 

Moja siostra będzie jednak dłużej dochodzła do siebie po operacji itp. Wiedziałam, że spodoba Ci się Sylwciu imię dla dziewczynki - ja mam tu na miejscu koleżankę, która też ma córeczkę Oliwię i niedługo skończy roczek