Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A ja myslałam, że ona już osiągnęła apogeum swojego wszędobylstwa i energii a teraz co najwyżej będzie udoskonalać technikę, ale widzę że muszę sie już nastawić na więcej..... Ha ha! Damy radę!

Julcia zasnęła, ja przy kompie chwilowo ale już w mojej głowie pojawiło się kilka nowych pomysłów kulinarnych na ten dzień i obiadek wymyśliłam na luzie - robię makaron z truskawkami , a do tego mam zamiar na deserek zrobic faworki albo oponki - w planac miałam oczywiście pączki ale jak to ja - byłam w polskim sklepie i ani drożdzy ani proszku do pieczenia nie kupiłam, bo mi się skończyły - i zamiast zapisac sobie to na kartce - chciałam pocwiczyc swoją pamięc - i same widzicie - starośc nie radośc .... ech ....
istnieją na szczęście przepisy bez proszku do pieczenia , więc da się jeszcze sytuację uratowac ....
Lecę więc pichcic, póki mała śpi .... a wieczorkiem, przed jutrzejszym Dniem Kobiet wypijemy sobie z Krzysiem gin z tonikiem i cytrynką - 
.....