Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Iwonka, masz racje a poza tym to bylo pierwsze spotkanie i nie wszyscy przeciez wiedzieli o nim a na pewno chcieliby przyjść zobaczymy co bedzie dalej, pierwsze wrażenie: jak najbardziej pozytywne
Mam nadzieje, ze na nastepne dotrze tez stinka i agnieszka
Jak tylko wrócimy a konkretna data naszego powrotu zależy w dużej mierze od tego czy i kiedy będą zajęcia z angielskiego to na pewno będziemy przychodzić na te spotkania
...dzięki polaa ze pytasz
humorek lepszy,zdecydowanie...
nie wiem skąd u mnie takie wahania nastroju:-/
Widziałyście na fb na spotkaniach polonijnych informacje o naukach tańca?
my z mężem piszemy się na td jakiegoś czasu mąż mnie namawiał abyśmy zapisali się gdzieś na naukę tańca ale Ja myślałam że tu nic takiego nie ma a tu proszę myliłam się i bardzo się cieszę że "spotkania polonijne"wpadli na taki świetny pomysł.
wtorkowe pozdrowienia dla was ślę
...i oby jak najszybciej do piątku!
Wczoraj spedzilam super popoludnie z Gogat, bylysmy w parku, Adaś grzeczny chlopczyk Moj sie wyszalal, i tak zlecialo, szybko ale miło
Dzisiaj niestety pogoda juz nie dopisuje
Agnieszka ja tez ostatnio mam jakies wahania nastroju
jest dzien, ze chodze wkurzona na caly swiat a na drugi usmiech od ucha do ucha i jak to zrozumiec??:-)