Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja miałam implant, ale to był mój i mojego byłego narzeczonego koszmar 3 miesięczny to co działo się ze mną to normalnie jak w jakimś dobrym filmie, skoki nastrojów, non stop płacz, albo złość, bez kija nie podchodz tylko do dziecka była spokojna a tak to oj kurzyło się teraz od dwóch miesięcy mam tabletki i już luzik, normalny okres 5 dni a nie dwa miesiące non stop mega powodzie. Także ja popieram tabletki ;-) a i chyba niedługo będę się żegnać bo trochę mi się skomplikowało życie i wracam z Leną moją do Polski.
Nie martw się to normalne, wiekszosc noworodków gubi stara skórę i potem już ma fajna.hej Dziewczyny, mojej Malej wyskoczyla bardzo sucha skóra i szczerze mowiac nie wiem od czego strasznie sie luszczy na brzuchu,dzis sie widze z polozna ale moze wiecie co to moze byc? Tusza jak tam nocki? dobrze sypiacie? ja mam maratony ...ledwo zyje
Mamy to samo;-), polozna powiedziala, ze ta luszczaca sie skora ta warstwa, ktora malenstwo bylo pokryte w brzuszku i, ze tak ma byc.. Nie przejmuj sie, nawilzaj malenstwo i sie nie denerwuj..hej Dziewczyny, mojej Malej wyskoczyla bardzo sucha skóra i szczerze mowiac nie wiem od czego strasznie sie luszczy na brzuchu,dzis sie widze z polozna ale moze wiecie co to moze byc? Tusza jak tam nocki? dobrze sypiacie? ja mam maratony ...ledwo zyje
Nocki hehe... Bardzo nieprzespane... Koncert Nicole zaczyna sie o 18-19...Trwa i trwa... Krzyki, wrzaski... Ja teraz jestem bez niczyjej pomocy, bo niestety okazalo sie, ze na mojego faceta liczyc nie mozna, wiec staram sie radzic sobie sama.. We wtorek za tydzien przylatuje moja mama.. Wtedy sobie odpoczne.. :-)i nareszcie ja zobacze, bo stesknilam sie strasznie.. Karpal sypiam srednio 3-4 godziny na dobe... Padam z nog, ale trzeba dla dzieciatka sie poswiecic.. A jak Tobie mijaja nocki.. Malenstwo tez daje popalic ? Pozdrawiam cieplutko :* Aha.. Zapomnialabym.. 5 dni temu odpadl pepuch :-):-):-) goi sie super.. Jak na psie, hehe.. po mamusi 
moze jak polecisz do Pl to tatus sobie wszystko przemysli i bedzie wszystko bardzo dobrze .wspolczuje Ci bo wiem ze to boli i niesie niepewnosc . ale nie poddawaj sie bo warto walczyc