Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
cześć kobitki:-)
uwielbiam weekendypospałam do 14:00
, mąż posprzątał mieszkanie, zajął się małą, dał piloty do ręki, posadził przed telewizorem i poszedł z dzieckiem na spacer
![]()
no i jeszcze słoneczko się pokazało, super! buziaki:-)

, zaraziłam się od męża chociaż tak bardzo uważaliśmy... Mam nadzieję, że Oliwka nie złapie infekcji!!! Aha, po Waszej sugeracji zaczęłam więcej czytać na temat kolek i niestety wszystkie objawy ma nasze Maleństwo, ale nie panikując walczymy z tym. Zakupiliśmy kropelki, nie wiem tylko kiedy zaczną zbawiennie działać i jaką dawkę powinniśmy stosowć, bo ja na razie to tak raczej na czuja dajemy - troszeczkę, żeby nie zaszkodzić! U nas weekend jak zawsze mija szybko
, byłam wczoraj u dentysty załatać złamanego podczas porodu zęba, krótki spacerek i tak jakoś się wieczór zrobił, jak to się dzieje nie wiem... A dziś już na nogach, bo jak tu spać jak Oliwcie nakarmić trzeba??? Ech... Mam nadzieję, że zacznę się lepiej czuć! Miłego dnia, paczesc moje dziecko o dziwo spokojne spimy w nocy maz wrocil do naszej sypialni no ale nie bede zapeszac bo jesli to kolki byly to zawsze moga wrocic...KRYCHA a co do kropelek to nie wiem jakie kupiliscie ale lekarz mi mowil ze ten INFAKOL mozna podawac dziecku jak skonczy 3 tygodnie nie wczesniej...ja teraz daje colief jest od urodzenia i tez podaje do jedzonka 4 kropelki tak zapobiegawczo lekarz mi pow ze nie zaszkodzi to dziecku tylko pomoze wyregulowac robienie kupki i wogule pomoze w trawieniu...ale totylko wiem od lekarza a moze bardziej doswiadczone mamusie kolkowych dzieci moga sie wypowiedziec...pozdrawiam