Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
... Olaaa89, a czemu Ty tu masz sama zostawać? A tak a'propos wyjazdów czy orientujecie się na jakich zasadach wyrabia się irlandzki paszport??? Ja wiem tylko tyle, że nie trzeba aż do Dublina jechać, ale nic poza tym
. Byłabym wdzięczna za jakieś info
. Zmieniliśmy te kropelki, Oliwka jeszcze się wieczorem zmagała z kolką, ale już pół godziny a nie dwie, później była trochę niespokojna, ale do kupy i tak i tak przespałam 6 h, więc nie jest źle
! Mam nadzieję, że w końcu zupełnie znikną! Weekend minął jak zwykle szybko już nie mogę doczekać się kolejnego!!! Pogoda rozpieszcza, ale ja nawet nie bardzo mogę wyjść na spacer z Oliwką, muszę się wykurować jak najszybciej. Gastone, zazdroszczę wyjazdu do Polski, też już bym się chętnie tam wybrała, ale póki co nie mogę... Ucałuj w nózię bratanka od nas, dzielny chłopka!!!!! I może nie przywoź ze sobą brzydkiej pogody z Polski, co ;-)? Sylwisko22, jak Wasze Maleństwo? Już spokojniejsza? Pozdrawiam i udanego dnia życzę, paKRYCHA nasza mala juz dobrze placze troszke przy jedzeniu...nie wiem dlaczego no a w nocy budzi sie co 2h takze nie jest zle.a co do paszportu irlandzkiego to znajomi w styczniu wyrabiali dla synka i podobno trzeba isc na najblizszy adresu zamieszkania posterunek gardy wziasc aplikacje do wypelnienia,wypelnic uiscic oplate(wysokosc w zaleznosci na ile lat chcesz paszport)i odeslac na podany na aplikacji adres wraz z dowodem osobistym matki lub ojcai czeka sie podobno 2 tyg.no i podobno jedno z rodzicow musi byc tu 3 lata (najlepiej przedstawic p60 )ale czy te info to prawda to dowiem sie w przyszlym tygodniu bo pojde to zalatwiac.ale sie rospisalam moze inne dziewczyny cos wiedza tez chetnie sie dowiem czy to co wiem to prawda...pozdr do pozniej