Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No wlasnie moze to kolkija na kolki stosowalam infacol rewelacyjny-polecam
![]()
... Kurcze, nie wiem, ale wydaje mi się, że raczej nie (choć nie wykluczam!!!). Popijam codziennie herbatkę na laktację (tam jest koper włoski) i oprócz tego rano i wieczorkiem herbatkę z kopru - wszystko dla Małej!!! Ale poobserwuję ją, dzięki za uwagę... W końcu zasnęła na dłużej, śpi już 1,5 h na brzuszku, oby tak dalej!!! Dobrze, że jutro weekend, troszkę odpocznę
!
.a co do cherbatki z kopru to wcale nie pomagala na kolki
.Oczywiscie calpol tylko nie cala dawka.Mniejsza ilosc.Infacol polecam bardzo, jest rewelacyjny.Kolki powiadacie, hm... Kurcze, nie wiem, ale wydaje mi się, że raczej nie (choć nie wykluczam!!!). Popijam codziennie herbatkę na laktację (tam jest koper włoski) i oprócz tego rano i wieczorkiem herbatkę z kopru - wszystko dla Małej!!! Ale poobserwuję ją, dzięki za uwagę... W końcu zasnęła na dłużej, śpi już 1,5 h na brzuszku, oby tak dalej!!! Dobrze, że jutro weekend, troszkę odpocznę
!
Infacol??? Kupimy, kupimy... A ma jeszcze pytanko - czy po tej szczepionce (BCG) zostaje jakiś ślad na rączce? Powinno się coś tam babrać? Oliwka nie ma żadnego śladu, nie wiem czy to dobrze czy nie... Aha, i jaki możemy kupić syrop na gorączkę dla takiego maluszka? Póki co jest gicior, ale wolę kupić na wszelki wypadek. Z góry wielkie dzięki, pa

Mamy z placzacymi i nie spiacymi dziecmi niech wyprobuja suszarki do wlosow. WIem...brzmi smiesznie i sie ludzie coponiektorzy dziwuja...u mnie dzialala.
potwierdzam, suszarka działa:-) a u nas rewelacyjnie działało jeszcze, jak odkręciliśmy kran i mała patrzyła i słuchała strumienia wody, natychmiast przestawała plakacwiem, smieszne, ale gdzies to wyczytalam i poskutkowalo.
aaaa, i to co h@nah pisała o zawiniątku-tys prowdamyśmy małą kładli w takim rożku do spania, widac bylo, ze jej wygodnie
![]()
Mamy z placzacymi i nie spiacymi dziecmi niech wyprobuja suszarki do wlosow. WIem...brzmi smiesznie i sie ludzie coponiektorzy dziwuja...u mnie dzialala.

Tak, tak, swieta prawda :-)Stas tez jak mial kolki to sie uspokajal przy suszarce, ten szum byl dla niego kojacy, a do tego nagrzewalam suszarka wlasnie pieluszke tetrowa i taka lekko ciepla kladlam mu na brzuszek.(bezposrednio suszarka sie balam ze bedzie za goraco) Jesli chodzi o kolke to czytalam i u nas tak mniej wiecej bylo ze kolka dziala na zasadzie 3x3x3 tzn - 3h dziennie(zazwyczaj wieczorem), przez conajmniej 3 dni w tygodniu i przez 3 mc... Moze niezbyt to optymistyczne, ale zawsze warto wiedziec na czym sie stoi. Na kolke dobry jest jeszcze espumisan w kropelkach dla niemowlat.
... O "szczelnym" zawijaniu niemowlaków słyszałam i praktykuję, tylko nie pomyślałam, że tego mojego wielkoluda mogę w pieluszkę zapakować
, ciągle walczyłam z kocykami... A jeśli chodzi o szczepionkę, a raczej ślad to chciałam się tylko upewnić. W każdym razie jeszcze raz ogormne dzięki :-)!!!!!!!! Spokojnego wieczorku, buzikia ;-)