aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
dzien dobry...milej niedzieli zycze
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
... Znów drzemie tylko po godzince
! Sylwisko22, nie znam się na dzieicęcych kupkach, ale wiem, że nasza pociecha robi dość często (najbardziej lubi walić serjami jak jej zmieniamy pieluszki i czuje pod pupą nową, czyściutką), w nocy też, ale wiem, że nie ma regóły! Pewnie musicie być już zdrowo zmęczeni ta całą sytaucją! Idziesz dziś do lekarza czy dajesz sobie spokój?
... Pogoda się psuje :-(, ale może dzięki temu coś się tu ruszy. Pozdrawiam, pa
?????? Kobiety, co się z Wami dzieje? Hallo????!!!!!!! Młoda marudna, męczy ją jeszcze katarek i chyba pogoda też ma wpływ... Najchęteniej położyłabym się z nią, ale ona i tak krótko śpi
... Ech, a tu taka cisza
...czesc dziewczynki!!!faktycznie pustki tu jak nigdy...moja mala przez weekend jak aniolek wesola spokojna tylko jeden maly szczegol w dzien kupke zrobi sama a codzien budzi sie ok 4 rano i placze meczy sie nie moze zrobic kupy...dziwnie to troche kurcze juuz nie wiem co mam myslec moze ona juz poprostu taka jest...nie wiem doradzcie cos doswiadczone mamusie.pozdrawiam
... Nic to, znikam, ale słodkich snów życzę i czekam na info
, buziaki, pa