beakta
Mammy of boys & girl
a z jakiej strony...?! bo tez mam zamiar zalatwiac ten paszport.trzeba jeszcze jakiś załącznik ze strony internetowej ściągnąć, bez niego nic nie załatwisz!
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a z jakiej strony...?! bo tez mam zamiar zalatwiac ten paszport.trzeba jeszcze jakiś załącznik ze strony internetowej ściągnąć, bez niego nic nie załatwisz!
a z jakiej strony...?! bo tez mam zamiar zalatwiac ten paszport.
, teraz się wykąpałyśmy, podjadłyśmy i... nie śpimy
! Co mnie czeka w nocy??? To samo co w tą noc czy to co w dzień, hm... Słodkich snów, buziaki ;-)
, ale suma sumarum przespałam 6 godzin
! Zobaczymy jak dzisiaj będzie ;-)...
a z jakiej strony...?! bo tez mam zamiar zalatwiac ten paszport.
. Ależ dziś lipna pogoda, a tu trzeba na jakieś zakupy pójść, może później się trochę rozjaśni
. Dziewczyny, tak bym powiedziała, że się opuszczacie
, dobrze, że chociaż codziennie pojawia się Aga_irlandia i czasem Sylwisko22 i Beakta coś nastukają bo byłoby juz zupełnie pusto... Wszystkie się pochowały jak tylko Gastone pojechała
... I jak tu się nie czuć samotnym
... No nic, mimo wszystko pozdrawiam i słonka życzę, narka ;-)Dzieki, poszukalam ten zalacznik. Musze sie powoli za to zabrac bo czeka sie na paszport 4-6 tygodni...!
??????????? Ale przecież można tam wykupić opcję ekspresowego wyrobienia (w 10 dni) za dodatkową opłatą! Kurczaki, nie przewidziałam, że to aż tak długo trwa
, toś mnie teraz zasmuciła... Musimy w takim razie zagęszczać ruchy, dzięki za to info!Aż tak długo??????????? Ale przecież można tam wykupić opcję ekspresowego wyrobienia (w 10 dni) za dodatkową opłatą! Kurczaki, nie przewidziałam, że to aż tak długo trwa
, toś mnie teraz zasmuciła... Musimy w takim razie zagęszczać ruchy, dzięki za to info!
jak znajde chwilke to potem sprawdze czy dobrze doczytalam