reklama

Mamy z Limerick

przejm
dzieki dziewczynki juz drozdze sa :):):)
pranko na balkonik wywieszone!!! nastepne w pralce i sterta do prasowania... ahhhh chyba jakies krasnoludki wynajme a tak swoja droga to moje dziecie uwielbia wieszac z mamusia pranko :) tak wygodnie jej w nosidelku.... o mnie to nie pomysli hihihiih ach trza sobie jakos radzic bo jak tatus do pracy pojdzie to bedziemy we dwie!!!! cza sie przyzwsyczajac pomalutku
a Wy sie dziewczynki nie wyglupiajcie z tymprzynoszeniem.... ja cos upichce i bedzie git!!!! no chyba ze ktoras ma ochote zrobic cos dobrego to prosze bardzo.... ja przeciez tez nie zawsze cos przynosze... a raczej rzadko przynosze... bo albo nie mam czasu zrobic albo mam lenia w tylku wiec sie nie przejmujcie :):):)
ja jeszcze wieczorkiem do tesco na jakies male zakupki skocze i wszystko bedzie w domku wiec naprawde nic przynosic nie musicie :):):);-)

reklama
ja już po zakupkach.jedno pranie wywieszone,drugie w pralce.a obiadzik też już wstawiony.ziemniaczki się gotują,zostaje tylko mięsko posmażyć.a potem spacerek bo pogoda jak marzenie:cool2:

my właśnie się zbieramy na plac zabaw- trzeba korzystać:tak:

miałam wam napisać, że ledwo mojemu bajtlowi przebiły się górne zęby już nauczył się zgrzytać aż mi ciarki po plecach chodzą:szok:

ja to dzis sama siebie pobilam hehehhe rano jak wrocilam ze szkoly posprzatalam i o 10 juz nawet dwu daniowy obiadek mialam zrobiony:) az sie sama zdziwilam ze tak szybko:) ale Majka spala wiec nic mnie nie rozpraszalo:) potem jeszcze skoczylam na solarium sie poopalac:) a jak bede wracac ze szkoly to pojade od razu na milford i zwaze mojego szkraba bo jestem bardzo ciekawa ile ona wazy:)
aaaa a pranie zrobilam sobie wczoraj heheheh wieczorem i rozwiesilam w gazebo( rodzaj namiotu jakby) i sie suszy:)hehehhe nie ma to jak pomyslowosc:)

No, no, no, podziwiam mamusie, ja mam dziś nastawienie do obowiązków domowych takie samo jak do życia... Muszę coś z tym dołkiem zrobić, hm...

reklama
Hej witam się i ja dzisiaj:tak: ale pogoda co? spadam bo małą mam na ogródku a ja staram sie po cichu sprzątam i przesadzam kwiatka - bo mój M śpi przed nocką tylko Michał grandzi torby drze i w ogóle ....:-D a w ogóle to sie zezłościłam dzis bo karty < kontynuacje> mi przysłali ale beż Michała:szok: a dopisałam go ale zadzwoniłam i pani powiedziała że doślą mi w następnym tygodniu bo im się akt urodzenia widac zapodział:eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry