reklama

Mamy z Limerick

reklama
Hej witam się i ja dzisiaj:tak: ale pogoda co? spadam bo małą mam na ogródku a ja staram sie po cichu sprzątam i przesadzam kwiatka - bo mój M śpi przed nocką tylko Michał grandzi torby drze i w ogóle ....:-D a w ogóle to sie zezłościłam dzis bo karty < kontynuacje> mi przysłali ale beż Michała:szok: a dopisałam go ale zadzwoniłam i pani powiedziała że doślą mi w następnym tygodniu bo im się akt urodzenia widac zapodział:eek:

Hahahahahaha, typowe ;-)!

Pogoda miodzio, tylko my z Pyzą prawie cały dzień w domku przesiedziałyśmy, no oprócz mroźnego poranka, bo na zakupy trzeba się było wybrać, potem zasnęła, później miałyśmy gości a teraz czekamy na babcię aż się podłączy na Skypa ;-)... Tak jakoś mi już lepiej się robi :sorry: wystarczy troszkę czasu spędzić w miłym towarzystwie i człowiek jakoś odżywa! No i jeszcze wizja jutrzejszego pięknego dnia (w ogóle całego weekendu) i naszego spotkanka też dodaje uśmiechu :-p... Jak jeszcze uda mi się w końcu znaleźć bilety do Polski w fajowej cenie to już w ogóle będzie lux malina :-)!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
drozdusia udało mi się kupić buciki dla Bąbla w TKmaxie:tak::tak:przymierzyłam chyba z 6 różnych par ale się udało:tak:

to świetnie.a cenowo jak?da się przeżyć?teraz mi coś świta że chyba Martuana mi mówiła że tam można właśnie dostać buty dla dzieciaczków i to niedrogo.chyba nawet kupiła tam ostatnio buciki Mareczkowi.skleroza:-) no nic,na i tak przy okazji pobytu w PL się zaopatrzę ale na przyszłość warto wiedzieć

byliśmy w O' Brien's Bridge Bąbel się wyhuśtał i wybiegał:tak:nawet dzisiaj nie zdążył pospać po południu
drozdusia cena była Ok 20dyszki

A gdzie jest ten O'Brien's Bridge? To pewnie padł Ci jak "pies Pluto", co ;-)?

Wrrrrrr... Oliwia chyba zamierza dzisiaj czekać na tatusia, nie chce zasnąć, lata cały czas, warjuje, rozrabia a najlepsze jest to, że znów ma temperaturę :eek:... Hm... Dziwne...

Justysia21, jak będziesz miała chwilkę prześlij mi, proszę, fotki z wczorajszego dnia, plissssssssss :sorry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hejo!!!!ADRIANNA MA PASZPORCIK :)))))))))))))))))HURRRRAA!!!
ale się ciesze : ) a wiec za tydzien opuszczam was na 3tygodnie,chyba,ze zrobia mi problemu ze wzgledu na to ,ze adzia ma caly bilet a nie infanta???jak myslicie??mam sie czym denerwowac??
dziewczyny a wasze dzieciaki jeszcze smarkaja???bo jesli tak to ja jutro odpadam...nie chce zeby ada przed wylotem cos zalapala...???nie obraziecie sie chyba cio??

reklama
hejo!!!!ADRIANNA MA PASZPORCIK :)))))))))))))))))HURRRRAA!!!
ale się ciesze : ) a wiec za tydzien opuszczam was na 3tygodnie,chyba,ze zrobia mi problemu ze wzgledu na to ,ze adzia ma caly bilet a nie infanta???jak myslicie??mam sie czym denerwowac??
dziewczyny a wasze dzieciaki jeszcze smarkaja???bo jesli tak to ja jutro odpadam...nie chce zeby ada przed wylotem cos zalapala...???nie obraziecie sie chyba cio??
niu gratulacje!:-D:-D
mój jeszcze tak, ale jeśli tylko on się smarka to będzie lepiej jeśli ja odpuszczę tym razem:tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry