reklama

Mamy z Limerick

Witajcie mamusie! Oliwka postanowiła nadal mnie zaskakiwać i pomimo iż poszła spać dopiero po 21.00 wczoraj to dziś obudziła się o 06.45 :szok:! I łazi za mną, marudzi, przewraca się co jakiś czas - i jak taka niewyspana to po co wstwała :confused:, ech te dzieci...

Justysia wytlumaczysz mi jsk isc jak dojde juz do cresent Co tzn gdzie pozniej ?

My możemy Cię zgarnąć po drodze ;-)! Wychodzimy z centrum o 12.00 i pod cresent będziemy, myślę, jakoś tak 12.40, ale zawsze możemy się zdzwonić :-)... Tylko ja nie mam Twojego numeru fonu :eek:!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hej kobietki.u mnie nocka....no tak.mogłoby być lepiej.ale za to przebudzenie...mmmmmmm.szczegóły zostawię dla siebie;-)
Sylcia jak pisała Krycha możemy cię zgarnąć po drodze.jak coś to mam twój numer ale wstępnie możemy się umówić o tej 12.40.
spadam na śniadanko i przygotować sałateczkę:-)

hej kobietki.u mnie nocka....no tak.mogłoby być lepiej.ale za to przebudzenie...mmmmmmm.szczegóły zostawię dla siebie;-)
Sylcia jak pisała Krycha możemy cię zgarnąć po drodze.jak coś to mam twój numer ale wstępnie możemy się umówić o tej 12.40.
spadam na śniadanko i przygotować sałateczkę:-)

A, no to luzik, jak masz numer do Sylci007 to gicior! Farciara, a mój wczorajszy wieczór zakończył się totalnym fiaskiem :oo2:, ale ja to sobie odbiję!!!!!!!

Heh, kupiłam dziś z rańca bilecik do Polski :-p, opuszczę Was, Kochane, ale na krócej niż zamierzałam ;-)!

Ja już sałateczkę mam gotową :cool2:...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Oj, zdrówka ja tym naszym pociechą życzę i to DUŻO!!!!

Natinke18, dzwoniłaś już może do Ryanaira? Trzymam kciuki żeby nie robili Ci żadnych problemów :tak:! Ja tym razem jeszcze kupiłam bilet normalnie dla Oliwki, jak dla niemowlaka, bo się cenowo bardziej opłacało, ale myślę, że to będzie ostatni taki kurs... Aha, i na wątki mam z Irlandii któraś z mamuś pisała, że w Aerlingusie (chyba, że coś pokręciła) można wykupić miejsce dla niemowlaka, ale trzeba mieć ze sobą fotelik - ciekawe czy w Ryanairze również by to przeszło...

Hej kochane :))
krycha drozdusia ok to z checia umowie sie pod cresent Bo niewiem jak tam dalej dojsc do Justyny ;/
Moja mala ma jeszcze troche nosek zapchany Niby ma niby nie ma Raz cos tam ma w nochalu i slychac jak oddycha a pozniej nic nie ma ...
Wiec niewiem czy isc Bo niechce inne dziecii zarazic

hmmmm. to w takim razie jest spotkanko czy nie?bo widzę że towarzystwo nam się wykrusza:sorry: jak wszystkie dzieciaki smarczą to może spotkajmy się wszystkie:-) no bo i tak smarczą i tak;-) jeśli chodzi o Laurę to jeszcze się nie określiła z katarem.ale na razie nic nie zaobserwowałam.ale zaryzykuję.niech się hartuje mały Irolek:-D

hmmmm. to w takim razie jest spotkanko czy nie?bo widzę że towarzystwo nam się wykrusza:sorry: jak wszystkie dzieciaki smarczą to może spotkajmy się wszystkie:-) no bo i tak smarczą i tak;-) jeśli chodzi o Laurę to jeszcze się nie określiła z katarem.ale na razie nic nie zaobserwowałam.ale zaryzykuję.niech się hartuje mały Irolek:-D

Igorka też nie będzie, Camomile pisała, że zostanie w domku, bo Młody pokasłuje, ale bardzo serdecznie nas pozdrawia - już teraz przekazało mi się :-p... Tak czy siak ja jestem jak najbardziej ZA spotkankiem! Dajcie znać gdyby się coś zmieniło :eek:... Sylcia007, nie ma za co dziękować, dla nas to tylko przyjemność ;-)

reklama
Moja mala czuje sie ok i w ogole tylko ma troche nosek czasem zapchany ... Ale tak to bez problemu :)
Ja z checia przyjde ale jak tylko moja mala ma cos tam z nochalem to niechce aby inne dziecii sie pozarazaly jakby co

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry