reklama

Mamy z Limerick

hej dziewczeta tak wiec Jula lekko kaszle i kicha z tego co wiem Mareczek Marty tez cos chyba smarcze.W kazdym razie salatka gotowa i szkoda zebym ja sama zjadla;-)no i sie za wami stesknilam baby:-pA co do biletow w ryanie to pamietacie jak ja sie balam ze nie wroce z Jula?no i jak sie okazalo niepotrzebnie:baffled:dobra koncze bo pisze juz chyba z pol godz przez te klawiature ekranowa:dry:

reklama
Noo pislalm do Justyny ... I ide :) Kazda dzidzia ma cos z soba :)) Tylko od Natalii dzieciaczki sa zdrowe ...
Wiec jezeli dalej aktualne to o 12.40 kolo cresent ? Ale ja bede wozkiem Bo auto ma Damian a w pracy jest i hmm czyzbym nie umiala prowadzic Ahh tak wlasnie to jest najwiekszy problem ;/
To jak mamy tez bedziecie spacerkeim to ja bede kolo Mc donaldsa czekac kolo wejscia moze byc ?

Noo pislalm do Justyny ... I ide :) Kazda dzidzia ma cos z soba :)) Tylko od Natalii dzieciaczki sa zdrowe ...
Wiec jezeli dalej aktualne to o 12.40 kolo cresent ? Ale ja bede wozkiem Bo auto ma Damian a w pracy jest i hmm czyzbym nie umiala prowadzic Ahh tak wlasnie to jest najwiekszy problem ;/
To jak mamy tez bedziecie spacerkeim to ja bede kolo Mc donaldsa czekac kolo wejscia moze byc ?

Pewnie, że może być! Do zobaczenia :-D

hejo,jestem normalnie zalamana..dzwonilamdo ryanaira..i wilekie G.... stracilam tylko kase na melodyjki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zaryzykuje najwyzej mnie cofna..ale skad???chyba ze samolotu???a co w tedy z moim bagazem??poleci do pl?? dobre..
ja dzis sie wypisuje ze spotkanka :(((
ale mam big prosbe do sylwi ... wpadniesz do mnie po drodze??podam ci kase do justynki!oki???a i jesli ta czapka jest u ciebie przyniesiesz mi ja??onajest zielono-szara(chyba) z h&m,i ntak cos mi sie przypomina ,ze ja ja u ciebie na dzwiach w kuchni powiesialam i zostawialam...

reklama
hejo,jestem normalnie zalamana..dzwonilamdo ryanaira..i wilekie G.... stracilam tylko kase na melodyjki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zaryzykuje najwyzej mnie cofna..ale skad???chyba ze samolotu???a co w tedy z moim bagazem??poleci do pl?? dobre..
ja dzis sie wypisuje ze spotkanka :(((

Będzie dobrze! Grunt to pozytywne nastawienie ;-)! No i tak mi się właśnie wydaje, że jeżeli odprawiasz się online to miejsce dla Małej wyjdzie dopiero na pokładzie, a stamdąt Cię już raczej nie cofną, nie? Bo i dlaczego? Przecież dla nich to też zarobek... Szkoda, że Cię nie będzie, ale rozumiem, odbijemy to sobie :tak::-D

Zmykam nas szykować do wyjścia! Miłego dnia, paaaaaaaaaaaa :sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry