reklama

Mamy z Limerick

no Aguś pogoda rzeczywiście sprzyjała spacerkom.my też cały dzień poza domem.jeśli o mnie chodzi to wtorek pasuje jak najbardziej:-)

Justyś ja całkiem zapomniałam że mój T ma wolne w piątek i zawsze może mnie przywieźć.także zjawię się.sałatka z tuńczyka może być?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja tylko na chwilkę,żeby powiedzieć, że wypisuje się od Was:( nie podoba mi się bardzo jak potraktowałyście moją przyjaciółkę i tak jak Ona mówiła poprostu zle będę się czuła w takim towarzystwie.Pozdrawiam

no ja też uciekam.T zaraz wyjdzie spod prysznica i kto wie...może go przyatakuję:-p gimnastyka na pewno dobrze mi zrobi na bóle krzyża;-) spokojnej nocki kobiałki:happy:

Drozdusia gimnastyka najwazniejsza :D :)) I bardzo potrzeba jest kobietka w ciazy Pozniej maja podobno lekki porod Hmm to moze dlatego moj byl taki ? Kto wie :))

Ohh ide juz chyba spac Dobranoc kochaneczki :*****

Ostatnia edycja:
dzien dobry babki
zimno z rana 6st ale wziełam samochód bo pojadę z Bąblem do O'Briens Bridge na plac zabaw-- trzeba korzystać z ostatniego słoneczka w tym roku:cool2:

witaj cytrusek nareszcie kopę latek cie nie było
ja dopiero dzisiaj piszę bo wczoraj były mecze.. mecze...:zawstydzona/y:

drozdusia chciałam cię zabrać po drodze ale widzę , że masz prywatny transport :-D:-D

justysia ja zdobię dietetyczną odmianę sałatki krychy, żebyśmy się mogły objeść:-D:-D i może deserek też:-D:-D

natinke no to Dominik się zszedł wczoraj za wszystkie czasy:-D:-D

jak tam Igorek i inne zasmarkanie dzieciątka? mój charczy jak stara Hiszpanka:confused2:

aguś mi wtorek też pasuje

reklama
Witam w tą zimnicę;-) Ja wstałam z przeświadczeniem że dziś środa a to już czwartek:szok: Ale ten czas leci.
Cytrusku witaj po dłuuugich wakacjach. Teraz będziesz miała wakacje z nami:-D
Justysia no właśnie co jutro przynieść?? Masz jakąś koncepcję??
Aga ja mogę wstępnie się określić na tak na ten wtorek ale u mnie to wszystko takie chodliwe jest:eek:
No na razie uciekam bo kawka mi stygnie.
AAA Bożenka mój zasmarkaniec spał w nocy nie najgorzej a dziś widziałam w nosku zasuszone giluski także może będzie lepiej;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry