reklama

Mamy z Limerick

reklama
hejoooo,ja dominika cudem jakos namówiłam na spacerek z centrum na nogach!!!szedł i nawet nie marudził ;))) w domku bylismy dopiero przed 18!!!
teraz dzieciacki spia a ja mam chwilke na relaks:)
justyna dlaczego nie upomnialas sie o kase!!!!!!!??????ale mi glupio,a jeszcze w domu pamietalam!!!
paappappa

a dlaczego mialalbys nie byc Justycha ??

a bo mam focha:-p no a tak na poważnie to jakoś ostatnio różnie się czuję.także nigdy nic nie wiadomo.jak dzisiaj wróciłam z miasta i chwilę posiedziałam to dopiero poczułam jaka jestem padnięta.no i męczą mnie te bóle krzyża i żylaki.no ale maybe się dokulam.postaram się;-)

Kochane to ja moze tez cos przygotuje ? Tylko na co mialybyscie ochote No i mam nadzieje ze bede umiala to upichcic :P

krycha kochana to juz moj 3 okres ... Karmilam piersia tylko przez miesiac a okres dostalam zaraz po odlozeniu piersiii pozniej nastepny 2 tyg po po przednim A na 3 czekalam 37dni a na ten teraz czekalam 41 ! Aaa to z wyliczen widac ze to 4 okres :))
Ja zawsze mialam 28dniowy cykl ... I nie byla ta miesiaczka taka bolesna A teraz to sama newiem kiedy dostane Dopoki sie to znow nie ureguluje a bole mam okropne :(

no Justyś jak tak będziesz pisać o tej drożdżóweczce to nie będę miała innego wyjścia jak dobrze się czuć i przykulać do ciebie.co jak co ale za żarełkiem pójdę nawet na ostatnich nogach:-D

krycha kochana to juz moj 3 okres ... Karmilam piersia tylko przez miesiac a okres dostalam zaraz po odlozeniu piersiii pozniej nastepny 2 tyg po po przednim A na 3 czekalam 37dni a na ten teraz czekalam 41 ! Aaa to z wyliczen widac ze to 4 okres :))
Ja zawsze mialam 28dniowy cykl ... I nie byla ta miesiaczka taka bolesna A teraz to sama newiem kiedy dostane Dopoki sie to znow nie ureguluje a bole mam okropne :(

Kurczaki, no nie zazdroszczę Ci tych męczarni, ale tak jak pisałam, nie u wszystkich kobiet zmienia się na lepsze, niestety...

reklama
hejo
ja na chwilke
piekna pogoda to my na spacerkach caly dzien:) poza tym A dlugo w pracy wiec same do wieczorka jestesmy:(
Drosdusia zalapiesz sie zalapiesz:)moze wstepnie te pepkowe u mnie we wtorek??????????????pasuje????????????okreslac sie prosze:)
dobra...spadam mleko sciagac i pod prysznic.....nalazilismy sie dzis ze hej...no ale mam nadzieje ze jutro rownie piekna pogoda bedzie:)
aaaa welcom back Cytrusek:)
dobranoc dziewczeta:):):)
moze jutro jakos zajrze:) jak nie za dnia to wieczorem sie zamelduje
paaaaaaaaaaaaaaaaaa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry