reklama

Mamy z Limerick

reklama
ojejku... ale mi smaka zrobilyscie... watrobki to ja juz kilka lat nie jadlam:/
a dzisiaj wzielam kluski slaskie z zamrazalki- nic mi sie nie chce:/

juz kupilam kropelki... szczerze mowiac nigdy sama z takiego czegos nie korzystalam...:/ i nie wiem ile razy dziennie zakraplac nosek?

Ja mam ten Nasosal i pisze aby dac 1-2 kropelki do kazdej dziurki A wiec ja daje rano i wieczorem po jednej kropli do kazdej dziurki ale jeszcze uzywam Wody morskiej Tu tez ja mozna kupic Camomile jak sie nie myle mowila ze tez ma i chyba wlasnie tu kupila I wlasnie tej wody morskiej uzywam czesciej :)

Colima jak az tak zle sie nie czujecie to wpadnij z siostra i Kubusiem do mnie na kawke czy herbatke :) Na dworze jest cieplo a u mnie juz ogrzewanie dziala Hurra :) Trzeba bylo sobie wszystko samemu zobaczyc bo oni tzn pan od naprawiania nic nie zrobil !
Wiec jak chcesz to zapraszam dzis albo jutro :) Ja caly dzien praktycznie do 17-18 jestem sama w domu A mama Twoja jak chce to tez niech wpadnie :)

Witam się z Wami po spacerku :-), trochę krótszym niż zakładałam, ale z dziećmi nie można za dużo planować! Pospała mi Oliwcia jakieś pół godzinki, potem poszalała na placu zabaw i myślałam, że zaśnie jeszcze, ale póki co tylko z Nią walczę i chyba dam już sobie spokój, bo zaraz 19.00 będzie, czas kąpania a potem spania... Jednak powrót do domu i tak byłby konieczny, bo narobiła tak w pieluchę, że całą musiałam Ją przebierać :-D i skąd Ona to bierze jak niewiele je :eek:???

Camomile, jak widać na kawusię dziś nie wpadnę, umówimy sie następnym razem ;-)

Ech, no i się dowiedziałam, że w sobotę wąż do pracy musi, ale dobrze, że tylko na 3 godzinki hehehehehehehehehe...

reklama
Krycha ja czasem tez tak mysle z kad ona tyle tego bierze Bo mam plene pieluchy ! A ostatnio mi 5 kupek zrobila w roznych kolorach :P Ale naprawde pelne byly po sam wierzch !
A my jak ojczulka da sie namowic tez gdzies wyjdziemy On steka wiecznie Nie chce mu sie chodzic A mnie to juz czasem krew zalewa Bo czasem jest mi po prstu przykro Mowicie ze tu jedziecie tam jedziecie tu jakis spacerek wszystko rodzinnie A ja Damiana to musze sie prosic aby wyszedl z domu ! Malo kiedy ma ochote gdzies wyjsc tak sam od siebie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry