reklama

Mamy z Limerick

babki o ktorej na ten plac zabaw zawitacie?? bo moze tez bym sie skusila... tylko nie wiem czy Bart sobie czegos nie zaplanowal a nie ma go narazie bo na poczte pojechal
a tak w ogole to witam sie !!!!!!!!!!:tak:

reklama
babki o ktorej na ten plac zabaw zawitacie?? bo moze tez bym sie skusila... tylko nie wiem czy Bart sobie czegos nie zaplanowal a nie ma go narazie bo na poczte pojechal
a tak w ogole to witam sie !!!!!!!!!!:tak:

Koło 13.00 Justysiu21 :-)

Camomile, placki ziemniaczane brzmią bardzo interesująco, ale mi się nie chce trzeć ziemniaków nigdy, czasem sobie kupujemy gotowce (takie co to trzeba jajek i mąki dodać) i od biedy mogą być :laugh2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Czasami R kupi jakiś pomocny sprzęt:-D Teraz szukamy odkurzacza z funkcją piorącą Bo nasz odkurzacz mial wypadek a nie usmiecha mi się zamiatanie tych wykładzin:cool:

a wy dzisiaj tylko o żarciu:-) to mi się podoba. ja mam na obiadzik co prawda tylko rosołek ale już myślę co tam na jutro ukręcić.może schabik?kurczę,muszę poszperać i zobaczyć co jest w zamrażarce.mała zasnęła więc spadam na herbatkę.jak wstanie to ruszam do miasta

Witam mamusie
Troche chlodnawo no ale sloneczko naszczescie swieci
Wspulczuje wam tych katarkow u waszych dzieciaczkow u mnie jak narazie ( nie zapeszajac ) dzieciaki nie chodza zasmarkane bo chyba nie ma nic gorszego jak chore dziecie:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry