reklama

Mamy z Limerick

Krycha ja czasem tez tak mysle z kad ona tyle tego bierze Bo mam plene pieluchy ! A ostatnio mi 5 kupek zrobila w roznych kolorach :P Ale naprawde pelne byly po sam wierzch !
A my jak ojczulka da sie namowic tez gdzies wyjdziemy On steka wiecznie Nie chce mu sie chodzic A mnie to juz czasem krew zalewa Bo czasem jest mi po prstu przykro Mowicie ze tu jedziecie tam jedziecie tu jakis spacerek wszystko rodzinnie A ja Damiana to musze sie prosic aby wyszedl z domu ! Malo kiedy ma ochote gdzies wyjsc tak sam od siebie

Heh, Sylcia007, ale my raczej rzadko chodzimy na rodzinne spacerki, bo nie ma kiedy, w tygodniu mój wąż pracuje, a w weekendy to najczęściej robimy zakupy albo załatwiamy jakieś sprawy a spacer to przy okazji jest... Za to w tygodniu, z mamusiami mogę się troszkę poszwędać ;-)

reklama
dziekuje Ci sylcia, ale w tym i w przyszlym tygodniu raczej nie dam rady:/
moi rodzice w Hiszpani i mam wiecej do zrobienia niz wtedy jak jest mama... :/
gdybym zawsze tyle miala do zrobienia to bylabym przyzwyczajona...:P

a ja sie czuje odrobine lepiej niz rano, siostre zwolnili ze szkoly- bo jak dyrektorka zobaczyla jak mowi, a raczej nie mowi- to powiedziala jej ze ma do domu wracac...
mam nadzieje ze Kubus tylko dzisiaj mial ten katarek i juz nic wiecej gorszego nie zlapie:/

Colima moja mala miala tylko jednej nocy taki obfity katarek ... Jakos tak przed spaniem go dostala A noc byla okropna A teraz w nocy to tylko do karmienia sie budzii Ale pije czesciej przez ten katarek ;/
Niemartw sie na zapas Zakraplaj nochal i smaruj misiaka Napewno nic wiecej nie bedzie mial :)

No i stało się, Pyza mi padła zaraz po kąpieli, bez kaszki :no: ( już raz dojadała), noska nie zdąrzyłam Jej zakropić, co to w nocy będzie? I o której wstanie jak tak szybko poszła spać, ech... A ja w doła jakiegoś powoli wpadam... Zmykam na herbatkę...

reklama
witaj na starych śmieciach Cytrusku :-) fajnie że już jesteś z powrotem.
a Aga gdzie się zapodziała? zastanawiam się kiedy pępkowe Majeczki.za tydzień w środę lecę do PL i mam nadzieję że się załapię;-)
Justysia nie obiecuję że będę ale jakby co to co przygotować?bo jakoś pomysłu nie mam:sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry