reklama

Mamy z Limerick

Hejka i ja się dziś melduję.
U nas był znajomy z córką i wybyliśmy na cały dzionek do Moreau < chyba tak się pisze > i niedaleko są wodospady także dzieciaki się dotleniły i właśnie jestem w trakcie kładzenia spac;-) nie wiem jak Misio ale cosik popłakuje a tak ma dziąsełka popuchnięte więc kto wie czy kolejne ząbki nie idą:confused:

reklama
no to i ja sie melduje:-)my dzis bylismy na wycieczce za Newport w lesie spacerowalismy wzdluz wodospadu,spotkalismy Bozenke i ona nas nakierowala na stary klasztor niedaleko.W sumie to fajowy dzionek dzis.No nic dziewczynki do juterka w takim razie;-)

Hej, hej! My też się poszwędaliśmy i dotleniliśmy ;-)! Pyza zrobiła nam taka jazde w samochodzie (w obie strony), że aż wstyd normalnie :szok:, ale rozumiem Ją, próbowała swoich sił, nie chciała być spięta pasami i siedzieć w jednym miejscu przez tyle czasu :dry:... Ale daliśmy jakoś radę hehehehehehehe... No nic, trza wykąpać Młodą i do węża się w końcu potulać :-p!

Martuana, wszystkiego naj, naj, naj Kochana i jeszcze więcej;-):tak::-D

Spadywuję narazie :sorry2:

KRYCHA cos mnie sie zdaje ze chyba z tego waszego tulania to niedlugo jakis Pyz bedzie hahahahhahahaahhahahahah
no nic.....
ja strzaskana na raka ze szok:(
obejrze film na tvn i spadam do wyrka :)
Majka wykapana zasypia w lozeczku wiec powinnam sie troche zdazyc przespac:)
do jutra:)
i przypominam WTOREK NA 13 TA:)

hej mamuśki, wpadłam zobaczyć, co u Was:) krycha mnie opierniczyła,że nie zaglądam:-D ale ostatnio jakoś czasu brak, a i pogoda dopisuje-nie wiem jak u Was:)
martuana, sto lat!!!
nie nadążam z czytaniem tego, co naskrobałyście:-D

widzę kobietki że wypady udane.to super.ja też spędziłam z małą dzionek na świeżym powietrzu-najpierw spacerek z Camomile i Igorkiem a potem posiedziałyśmy w ogródku. ale ten dzień nie był cały taki sielankowy.w kościele mała zrobiła mi taką scenę:szok::angry: że aż musiałam z nią wyjść.totalna histeria.nie mogłam jej uspokoić.a wszystko pewnie przez to że była niewyspana po nocy i do południa też się nie drzemnęła.:baffled::dry: i zrozum dzieciaka:confused:
Aguś ja tam o wtorku pamiętam-teraz to sprawa priorytetowa:tak:
Aine fajnie że się odezwałaś.zaglądaj częściej;-)
zmykam do wyrka,spokojnej nocy mamusie

reklama
No nam dzien tez minal milusko :))
Aga nic tylko sie teraz smarowac :)) Bidulko solarka sie na razie chyba nie przyda Ale napewno jeszcze skorzystasz :))
A i widze kolezanki sie w jednym miejscu spotkaly kaja cytrus bozenka :)) My sie musimy tez tam wybrac :)
krycha mi mala dzis tez niechciala siedziec w aucie ah tez sie jej nie dziwie bo tak goraco samej niechcialo mi sie siedziec ;/
drozdusia no Ty to masz z malenka No ale jak z kadza kobietka Kazda z nas ma jakies swoje male kaprysy :)) Jeszcze bedzie Ci spala cale noce bez problemu :))
Aine milo ze wpadlas do nas kochana :)) Zapraszamy czesciej :))
Justysia niewiem czy pisalam ale jeszcze raz gratuluje zdania prawka :))

:happy::happy::-);-):tak::-D:happy2::happy2::-):happy::-D jakie te emotikony dziwne :))

Martuanko Sto latek kochana !!! <3

No nic ide spac Buziaczki kochane :)) Dobrej nocki :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry