reklama

Mamy z Limerick

ja dopiero do domu dotarlam!!! i witam sie bo rancem nie bylo czasu a z egzaminem hmmmm.... potrzymam was jeszcze w niepewnosci hihihiih;-)

ejjj no zartowalam juz sie mozecie cieszyc.... zdalammmm!!!!!!:-D:-D:-D:-D

reklama
Oj, Justysia21, niedobra babo, no! Tak długo nas męczyć nu nu nu :-p:-)!!! GATULACJE :-):-):-)! Ja też chcę wiedzieć kiedy zaczniesz jeździć, ale ja się nie boję hehehehehehehehehe :-D:rofl2::-D

Zmykam na kolacyjkę - dziś lajcik, sałateczka z sałaty lodowej, pomidorków i papryki z sosem włoskim i bagietka z masłem czosnkowym tylko winka brak :hmm:, ale nieważne ;-)...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Krycha masz może 4 sezon housa? bo ja mam tylko do odcinka 16:sorry2:

Hmm... Może dlatego, że masz ode mnie ;-) hehehehehehehehe... Nie mamy jeszcze następnych odcinków niestety, ale, mam nadzieje, szybko nadrobić :-p:sorry2:

...

Zmykam już, dobrej nocki życzę, papatki :rolleyes2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ale dzisiaj wspanialy dzionek :) najpierw zdane prawko, pozniej spacerek po parku.... wieczorkiem pogaduszki z przyjaciolka.... zyc nie umieracc!!!!!!!!!:-)
a jutro sie do Lough Gur wybieramy na piknik!!!! :tak:

reklama
Gratulacja justysia :)) !!!
drozdusia
Damian przejezdazl tamtedy i juz wie co i jak Ale jeszcze niewiem czy pojedziemy Bo rano szybko zupa leczo mala wyszykowc i podobno ojciec nas zabiera na jakis spacer ... Ale dziekii bardzo kcohana ze chcialas pomoc Ale za tydzien jak bedziesz miala ochote to wybierzemy sie same na miasto :))
A tej maty nie mam bo argos do 18 a Damian byl po 18 w domu Ale jutro napewno bedzie !
A moja mala dzis wyjatkowo taka grzeczna nie plakala prawie w ogole wysprzatalam cale mieszkanie Ahh u mnie wiecznie trzeba odkurzac przez te dywany ale poodkurzane wymyte podlogii wyczyszczone toaleta lazienka Normalnie szybko raz dwa i koniec A zdolalam wszystko zrobic jak mala mi spala :))

A jak na razie to chyba ide spac ale moze jeszcze wroce kochane

DOBRANOC :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry