reklama

Mamy z Limerick

no,domek wylizany,obiad już prawie gotowy i można się wybrać na spacerek.dobrze że chociaż pogoda dopisuje:-) Laura chodzi mi za tyłkiem i smęci bo przecież jest niewyspana ale na dzisiaj się znieczulam:-p niech sobie biadoli.powtarzam jej tylko że trzeba było spać w nocy:sorry2:

reklama
Krycha staram sie korzystac z tego ze mala daje mi luzy :))
Drozdusia no ja bym powtarzala to samo Trzeb a bylo spc a nie glowe zawracac :P

A ja dzis jade do cresent z Damiano po mate edukacyjna Znalazlam w Argosie taka mate Bardzo mi sie podoba widzialam ja jak wyglada i w ogole ... Taka cos typu Deszczowy las Tak chyba sie nazywa Ma melodyjki zabawki Naprawde bardzo mi sie podoba :)) Hmm moze sama bede sie na niej wylegiwac :P

no,domek wylizany,obiad już prawie gotowy i można się wybrać na spacerek.dobrze że chociaż pogoda dopisuje:-) Laura chodzi mi za tyłkiem i smęci bo przecież jest niewyspana ale na dzisiaj się znieczulam:-p niech sobie biadoli.powtarzam jej tylko że trzeba było spać w nocy:sorry2:

A na spacerku Ci nie zaśnie?

Oliwa już wstała, może nie bęzie tak źle ;-)! Muszę coś na obiadek wykąbinować i chyba dziś usmażę ziemnaczki, hm... Szybko, smacznie i może Pyza tyż zje, bo znów Jej się popsuł apetyt :-( i doi mnie od wczoraj, nawet tych smakowych krążków nie chce jeść! No nic, trza przeczekać jak to pan doktor powiedział :-p:sorry2:...

Ja na szczescie nie mam problemow z karmieniem malej :P Ona nic szczegolnego nie je Warzywa owoce ciastko z mlekiem czy kaszka i jest zadowolona :))
A ja dzis robie leczo <lol> Uwielbiam :))

hej:)

drozdusia- nie chce Cie zalamywac, ale np moja mama jak byla mala nie spala prawie w ogole przez 4 pierwsze lata!
przez pierwszy rok caly czas plakala, a potem sie sama bawila cala noc!
wystarczalo jej 15min na dobe!
dopiero jak sie jej siostrzyczka urodzila to spala cale noce...:)

my z Jakubem czujemy sie coraz lepiej:)
wczoraj nawet okna wymylam:D

Ale cisza hihihihihihihihihihihihi... Ja nadal czekam na węża, podobno ma się za niedługo zjawić ;-)

Justysia21 i jak egzamin???? Ręce już trochę bolą od tych kciuków, ale trzymam!

Sylcia007, kupiłas już matę? Podoba się Nadince? Możesz z Nią leżeć na niej i razem będziecie się bawić, a co! A jaką radośc sprawisz tym Małej :sorry2:...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Krycha a co sie tam bede z Nia bawic Wszystko wezne dla siebie :P)) Hehe :)
Maty jeszcze nie mam Bo czekam na Damianoo az przyjedzie z pracy ... Mowil ze dzis nie bedzie pozno Tak myslalam sama sie przejde czy przejade do tego argosa ale przejsc sie taki kawal odpada bo nogii mam tak obtarte a odciski maskara ! A samej z wozkiem i ta mata to ciezko by bylo chyba wrocic Wiec czekam na Damiana :)

Krycha a co sie tam bede z Nia bawic Wszystko wezne dla siebie :P)) Hehe :)
Maty jeszcze nie mam Bo czekam na Damianoo az przyjedzie z pracy ... Mowil ze dzis nie bedzie pozno Tak myslalam sama sie przejde czy przejade do tego argosa ale przejsc sie taki kawal odpada bo nogii mam tak obtarte a odciski maskara ! A samej z wozkiem i ta mata to ciezko by bylo chyba wrocic Wiec czekam na Damiana :)

Hahahahahahaha :-D:-D:-D...

No, a ja dalej czekam, niedawno się dowiedziałam, że mój wąż jednak dopiero koło 18.00 wróci :angry:, Pyza zasnęła ponownie właśnie a jak tak siedze w domu i kwitnę, no! Wrrrr...

hej:)

drozdusia- nie chce Cie zalamywac, ale np moja mama jak byla mala nie spala prawie w ogole przez 4 pierwsze lata!
przez pierwszy rok caly czas plakala, a potem sie sama bawila cala noc!
wystarczalo jej 15min na dobe!
dopiero jak sie jej siostrzyczka urodzila to spala cale noce...:)

my z Jakubem czujemy sie coraz lepiej:)
wczoraj nawet okna wymylam:D

kochana dlatego staram się nie wynajdywać jej różnych chorób bo wiem że niektóre dzieci tak po prostu mają i nie potrzebują dużo snu.w internecie czytałam niedawno o kobietach których kilku a nawet kilkunastoletnie dzieci mają problemy ze snem i wcale nie dlatego że coś im dolega:szok: ostatecznie wolę wiedzieć że nie śpi bo taka jej uroda niżby przyczyną miała być jakaś choroba.liczę na to że kiedyś się zmęczy i zacznie odsypiać i wtedy będzie spała na potęgę:-D. a braciszek urodzi się jej w grudniu więc jeśli by miało być jak w przypadku twojej mamy to jest nadzieja że już niedługo da mi pożyć i pospać:sorry2:

krycha właśnie wróciłam ze spacerku.3 godziny łaziłam a Laura spała aż godzinę.no nic.lepsze to niż nic.najważniejsze że była grzeczna i nie miała fochów.trzeba było dać znać że wąż wraca później to połaziłabyś z nami

Justyś co z tym egzaminem?a może już oblewasz?:confused::rofl2:

reklama
kochana dlatego staram się nie wynajdywać jej różnych chorób bo wiem że niektóre dzieci tak po prostu mają i nie potrzebują dużo snu.w internecie czytałam niedawno o kobietach których kilku a nawet kilkunastoletnie dzieci mają problemy ze snem i wcale nie dlatego że coś im dolega:szok: ostatecznie wolę wiedzieć że nie śpi bo taka jej uroda niżby przyczyną miała być jakaś choroba.liczę na to że kiedyś się zmęczy i zacznie odsypiać i wtedy będzie spała na potęgę:-D. a braciszek urodzi się jej w grudniu więc jeśli by miało być jak w przypadku twojej mamy to jest nadzieja że już niedługo da mi pożyć i pospać:sorry2:

krycha właśnie wróciłam ze spacerku.3 godziny łaziłam a Laura spała aż godzinę.no nic.lepsze to niż nic.najważniejsze że była grzeczna i nie miała fochów.trzeba było dać znać że wąż wraca później to połaziłabyś z nami

Justyś co z tym egzaminem?a może już oblewasz?:confused::rofl2:

Drozdusia, gdybym wiedziała, to na pewno bym się ozwała!!! A tak najpierw miał wrócić koło 15.00, no to czekałam, a później jak zadzwoniłam żeby się upewnić to mi oświadczył, że jeszcze z 3 godziny mu zejdzie :eek:, no, ale w sumie co ja mam się złościć jak w końcu pieniążki zarabia, nie? Tylko wściekła jestem, że od razu nie wiedziałam to bym sobie inaczej dzień zaplanowała:-(... Ale co zrobić? Godzinę pospała powiadasz - zawsze to coś ;-)! I masz rację z tym nie wyszukiwaniem żadnych chorób, ja tak tylko napisałam, bo, jak wiesz, niedawno o tym czytałam, ale Laura na chorą nie wygląda, nietypowego "przyjaciela" w sobie na pewno nie ma, więc tylko trzeba się przyzwyczaić!

Justysia21, ozwij się, czekamy!!!!!!! Też chcemy się z Tobą cieszyć, a nie zastanawiać się jak Ci tam poszło...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry