Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
hejka
SYLCIA oszukac przeznaczenie ogladalam ale na szczescie takie zatrzasniecie sie w solarium mi nie grozi hehehhe JUSTYNKO gratuluje wiedzialam ze zdasz
a my posiedzielismy sobie byli znajomi jedni i drudzy
teraz uciekam
dobranoc
dzieki za gratki!!!! teraz trzeba do pracy pojsc i na autko nowe zarobic!!!!! no juz niedlugo mi zostalo tego siedzenia w domku od grudnia do robotki wrocic czas!!!!! dobrej nocki babki Aga Maya rosnie jak na drozdzach niedlugo Jule dogoni hihihii
witam babeczki.i znowu słońce z rana.jak miło Sylcia nie ma problemu.tylko że ja za tydzień będę w PL no ale przecież wrócę i będzie niejedna okazja żeby razem gdzieś wyskoczyć;-)
uciekam na śniadanko a potem pewnie do kościoła i może jakiś spacerek.w taką pogodę to raczej na pewno bo szkoda siedzieć w domku:-)
miłego dzionka kobietki
dzien doberek
my juz tez na nogach bo Maja spac mi nie da za dlugo hehhehe
tez chcemy pojechac nad te jeziorko co Justys pisalajeszcze tam nie bylam heheh
do pozniej babeczki
zazdroszczę wam laseczki wycieczki nad jeziorko.ja tam byłam i jest super.
a mój T niestety ten weekend pracuje z reguły jak jest taka pogoda to on musi pracować i pozostają mi spacery po okolicy no cóż,lepsze to niż siedzenie w domu w deszczowy dzień
Hej a my w domu ... Tzn bylismy na malych zakupach Malenka ma swoja mate jest superr No i jej tez sie podoba krecii sie w niej i bawii Kupilismy w sklepie kolo dennesa w tym smyths ) Fajna duza kolorowa Noo ale mam nadzieje ze moj chop jeszcze nas gdzie swyciagnie i ze nie bedzie my musialyw domu siedziec jak jest Cieplo
melduje sie po wycieczce nad jeziorko
super bylo ale sie strzaskalam na raka hehehheh.......niby tylko siedzi sie a tu prosze.....az mnie boli.....dobrze ze jutro solarium nie mam bo bym chyba nawet nie poszla hahahhaha......
Maja sie wyspala i dotlenila,reszta rodzinki tez zadowolona i najwazniejsze ze niedaleko
no nic
lece dalej do juterka....no chyba ze moze pozniej jeszcze zajrze