reklama

Mamy z Limerick

Hej mamy :))
Natinke milego bezpiecznego lotu :))
Justysia ten chodzic superr :)) Ale ja wole jednak kupic ten jumper co miala bozenka i takie kolko gdzie wkladasz dziecko i na obkolo ma zabawki a jak zacznie cos tam probowac chodzic to taki pchacz wole miec :)) Ale chodzik fajny masz :)

Dzis znow ponury dzien ahh ahh ahh szkoda gadac :( A ja dzis chyba nie mam co sprzatac :P Wiec tylko zupke zrobie pomidorowa i mam luzy :))

reklama
Dzien dobry

Sloneczka juz nie mamy ale naszczescie deszczyk nie pada:tak:

Chcialam wam powiedziec ze od jutra mam gosci w domciu i nie bedzie mnie az do wtorku:tak:upszedzam zebyscie nie mowily ze znowu tak sobie znikam:rofl2:

Ale się nasiedzieliśmy w tym HC :crazy:, po co wyznaczają godziny jeśli potem ich nie przestrzegają??? Ech, szkoda słów normalnie!!! Najważniejsze, że wszystko gra, jeszcze tylko jutro na szczepienie i obyśmy mieli długo spokój od służby zdrowia jakiej i gdziekolwiek!

Alex2339, no to życzę Ci mile spędzonego czasu ze znajomymi :sorry2:

Czuję się dziś jak zyżyta guma do życia :dry:...

Kasia Irlandka dzieki za gratulki:) co do ostatniego slowa.....coz.....ja tam sie nigdy nie wyrzekam bo roznie bywa heheeh:) probowac wiecej juz raczej nie bede bo i tak szans na syna chyba nie mam....poza tym 4 dzieci w zupelnosci wystarczy bo i przy takiej ilosci jest co robic hehehhe.....choc moj A twierdzi ze Majak teraz jak jedynak wychowywana bedzie ....w sumie ma racje.....przydaloby sie towarzystwo no ale,.....ja chyba spasuje:)
a my na spacerku bylysmy:) ja zachaczylam o solarium dodatkowo:) a co:)obiadek juz rano ugotowalam a teraz po powrocie zdazylam jeszcze posprzatac:)
w sumie nie jest zla ta pogoda bo cieplo jest tylko slonca nie ma ale jakos mi to nie przeszkadza:)

Witam się i ja:)) Ja już z centrum :tak: I w dodatku dzisiaj na nogach wędrowałam także kilometry zaliczone bo od dzisiaj ostro biorę się za siebie hahha :-D I nawet dobrze się z tym czuje;-) Mareczka obkupiłam w neme it tam zawsze kuszą mnie fajniste kolorki hahha:-D kończe bo Mati daje o sobie znać :-D:-D Natinka bezpiecznej podróży no i do juterka u mnie laseczki:))

Martuana jak sie nastepnym razem bedziesz pozniej wybierac do tego miasta to sie z Toba wybiore hihiih a tak Ty juz wracasz a ja dopiero wstaje!!!!
Aga tylko nie przesadz z tym opalaniem hihihih bo jeszcze Cie za jakas murzynke na ulicy wezma.... a swoja droga slicznie Majeczka na zdjatkach z nk dzisiaj wyglada ihihihi

reklama
hej kobietki:-) ja już piszę z PL.pogoda super. jeśli chodzi o lot to pomijając targanie bagaży było super.zacznę od tego że noc przed odlotem mała przespała bez problemu.potem spała w samochodzie w drodze do Dublina.w samolocie co prawda nie spała ale była grzeczna,tzn.nie marudziła tylko zwiedzała i szukała przyjaciół.w domu byłyśmy po północy ale za to dała mi pospać dzisiaj do 10:szok: normalnie jak nie moje dziecko:-D byłyśmy już na spacerze i tradycyjnie odwiedziłam moją szkołę średnią.Laura nawet wzięła moją panią od ekonomii za rękę i sobie z nią poszła nie oglądając się na mnie:sorry2: teraz smacznie śpi więc mogłam was poczytać i skrobnąć.w miarę możliwości będę zaglądać.pozdrowionka i buziole;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry