reklama

Mamy z Limerick

Ufff, Justysia21, całe szczęście, że już lepiej, ale cały dzień nas trzymać w niepewności nu nu nu normalnie ;-)!!!

Sylcia007, buźka dla Nadinki i oczywiście wszystkiego najlepsiejszego :-D:-):-D

reklama
Dziekuje kochane :) Moja mala Dama ma juz 5 miesiecy ! A mam wrazenie ze wczoraj bylam w Maternity :)) A ja mam dosc Dzis Damian przegial po prostu przegial ;(

Hm... Pewnie olać tego nie możesz, ale może przynajmniej postaraj się skupić na czymś miłym, bo podobno złość piękności szkodzi i choć to bbbbaaaaaarrrrrrdddzzzzzooooo trudne, ale nie warto się wściekać ani płakać przez facetów ;-)!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hejka
ja na chwile na kontrole wpadlam:)
poprasowalam wszystko na szczescie a Anita zajmowala sie mala i do powrotu A z pracy prawie sie zdazylam uwinac heheheh...teraz przegladam co tu slycahc a Anita usypia Maje:) to znaczy polozyla ja w lozeczku i czeka az zasnie hehehhe...
a ja zmykam zaraz sie wykapac i cosik jeszcze pewnie zrobic....no i mleko sciagnac.....
do juterka dziewuszki:)
dobranoc

hejka
ja na chwile na kontrole wpadlam:)
poprasowalam wszystko na szczescie a Anita zajmowala sie mala i do powrotu A z pracy prawie sie zdazylam uwinac heheheh...teraz przegladam co tu slycahc a Anita usypia Maje:) to znaczy polozyla ja w lozeczku i czeka az zasnie hehehhe...
a ja zmykam zaraz sie wykapac i cosik jeszcze pewnie zrobic....no i mleko sciagnac.....
do juterka dziewuszki:)
dobranoc

Ech, no dobrze, że masz taka pomocnicę w domu! Może wynajmę Ją od Ciebie w któryś dzień i też coś porobię zaległego w domku :-p;-) hehehehehehehe...

Dobry wieczor moje panie:-)Ja to znowu po tylach bede z kawkowaniem i postami.Po pracy odebrac Jule musialam i tak dotarlysmy do domu,kapiel,kolacyjka teraz mala oglada baje a ja zagladam co u was.Spadam zaraz nyny bo jutro ide na 9 do pracy.A co do piatku to ja raczej nie wpadne do Marty,bo z rana musimy zakupy porobic i takie tam a potem mam mala sasiadke na kilka godzin;-)
No to pa dziewczynki jutro zajrze

halo cytrusek hop hop a jak tam w pracy:confused: nie opowiedziałaś:dry:
dzisiaj idę wcześniej do wyrka

a martuana mi narobiła ochoty na zakupy:sorry2:, może jutro się wybiorę polatać po centrum:-D:-D

sylcia zrób sobie drina i kąpiel ewentualnie zarzyj tabletkę uspokajającą lepsze to niż zarwana nocka;-):tak::tak:

justysia chodzik też fajny mała sobie potupta :-D:-D

Sylcia twoj tez?? bo moj to mnie tak<@*!!$> ze wysiadlam mu z samochodu w Limerick <a mieszkamy poza i potem myslalam jak ja wroce, ale sam wrocil po mnie> i myslalam ze mu natrzakam a ze zlosci to tak mi lzy lecialy ze szok a teraz... przymila sie:confused: no ale oczywiscie moja wina bo ja zaczelam:wściekła/y::angry::crazy: ku.... nie nie ja zaczelam tylko on zrzedzi i non stop to samo .... podaje jeden przyklad: umowa idziemy malej kupic butki ja chcialam inne ale ok on wolalby inne bo praktyczniejsze ok... ja je do koszyka a on..."przeciez ma te z ubieglego roku":baffled::szok: ja na to ze male przeciez a on to kupimy takie same jak w ubieglym roku:confused::dry: ok przemilczałam odlozylam pomyslalam sobie w glowce kupimy za tydzien tutaj ale........... jak w drugim sklepie i co inne znowu to powiedzialam ze ma sie zastanowic co robi no i sie zaczelo a teraz ma byc ok i jutro pojedziemy do miasta:angry: to ja sie pytam kto tu jest nienormalny dzis:confused::confused: zab mu dzis wyrwali to chyba po tym:baffled: I jeszcze mi tak porobil ze polskich znakow nie mam:wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry