Zaglądam co jakiś czas, ale cisza jak nie wiem...
Justysia21, jak tam Juleczka? Byliście u jakiegoś lekarza jeszcze? Dzwoniłaś może do tego Prestige'u?
Udało mi się w końcu dodzwonić do Polmedu i pani powiedziała, że jak mam swoją szczepionke

to możemy się umówić na wizytę! I zgłupiałam, bo mam rozumieć, że tam trzeba płacić za nią??? Hm... Ale żeby móc pogadać "twarzą w twarz" to możliwe jest, uwaga, w niedzielę między 11.00 a 15.00, a w inne dni trzeba się umawiać telefonicznie, gdzie już sama przepraktykowałam, że nie zawsze można się dodzownić no i co w sytuacji jak potrzebna jest natychmiastowa konsultacja

? Tak więc póki co ja za Polmed dziękuję, niech się rozkręcą bardziej i wtedy przemyślę na nowo sprawę! Zapisałam się znów do Medipolu, na piatek, więc trzymajcie kciuki żeby Oliwka się nie namęczyła podczas szczepionki! Ech, no i zostaje jeszcze do sprawdzenia ten Prestige, ale nie mam teraz kasy na koncie w fonie żeby dzownić...
Mam ważne pytanko, orientujecie się gdzie, i czy w ogóle, przyjmuje polski dentysta na MC w Limerick????
A może Wy wiecie coś na ten temat (patrz zdjęcie ;-))

: