reklama

Mamy z Limerick

Sylcia nie ma za co dziekowac:) zapraszam czesciej:)
Krycha wyslane:)te na ktorych jestes Ty i Oliwka

ja sie juz pozegnam na dzis:)
skorzystam z okazji ze moje dziecie spi i wykorzystam meza hehhehe:)dobranoc:)do jutra

Ostatnia edycja:
reklama
ło matko dopiero skończyłam prasowańsko:wściekła/y:idę zalegnąć
krycha ponoć 323 jedzie z William st. ale sama nie jechałam, więc ręki nie dam uciąć, mój M jeździ nim do castletroy tylko

a może pociągiem się wybierzesz?

dobranocki

Ja tez kilka pstryklam swoim aparatem tylko ja jeszcze z nim nie jestem obeznana i musze na mezula poczekac;-)
AGA ta maje to kupilam w zabawkowym u nas w miescie ale jaka ma nazwe to ci niepowiem bo niewiem w kazdym razie raczej niejest to jakis sieciowy sklep chyba raczej prywaciarz

Niunka zasnela a ja wybralam sie pojezdzic wszystko by bylo git gdyby nie ta zmiana biegow... masakra jakas!!!!!
ide do wanny sie polozyc i odstresowac bo najpierw w tym szpitalu teraz jeszcze jazda ahhhh
milej nocki :)
Krycha dzieki za lekarstwo!!!!

Justysia21, proszę bardzo i mam nadzieję, że zadziała :tak:;-):tak:!!!!!!!!!!!

Aga_irlandia, dziękuje ślicznie :sorry2:...

Ms.Marple, określę się jutro, oki?

Sylcia007, ta Twoja Nadinka jest taka kochana, a jak zaczyna się żalić to aż w sercu coś tak ściska... Choć na początku myślałam, że sobie śpiewa :dry::sorry2:!

A póki co to się z Wami pożegnam już :-), wąż wrócił z pracy, a ja mam jeszcze troszkę siły to idę się poprzytulać hehehehehe ;-)... Dobrej nocki Kobitki!

Zdrowka dla dzieciaczkow mamuski ! :)
A niewiecie co Colima ?
Justysia no teraz po jezdzie trzeba odpoczac :)) Napewno sie nadenerwowalas :))
Krycha no ona sie wlasnie zalila :( Spiew w jej wykonaniu brzmii inaczej :))

Moje lejdis ide nynac tzn popatrzec na cos popsytulac sie i lulku :))

Dobranoc mamki :)

a ja zamiast do wanny to za skladanie pieciu pralek prania sie wzielam hmmmm poskladalam oczywiscie tylko nasze bo Juli trzeba poprasowac a to juz wieksza robota od wczoraj juz trzy pralki z jej rzeczami pralam tak bidulka wymiotowala ze na siebie i w kolo wiec posciel kocyki ahhh ile teraz z tym roboty
moja mala Iskierka mam nadzieje, ze jej przejdzie samo bo ci lekarze tutaj to ahhh szkoda slow!!!!!

reklama
Witam miłe Panie :sorry2:! Oj, Pyza nie dała nam za wiele pospać tej nocy... Zmęczona jestem jak nie wiem... Ms.Marple, my jednak zostaniemy w domku i poodsypaimy trochę! Na nic nie mam dzis siły! Niech ten ząbek Jej już wyjdzie!!! Miłej kawusi życzę Wam Kochane i do później...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry