reklama

Mamy z Limerick

reklama
Witam wszystkie mamusie !!!!

Mam na imie Madzia i mieszkam od trzech lat w Limerick . Za 6 tygodni zostane mamusia (wyczekiwana) . :-):-). Juz nie moge sie doczekac . Jak wspominacie swoj porod ( porody).I co sadzicie o szpitalu ?

a wróciłam tylko Bombelus mi trochę płakał i nie wiem czy z niewyspania czy brzuszek go bolał bo się wił i strasznie krzyczał:baffled::baffled: ale już zasnął mam nadzieję, że nockę prześpi bez większych kłopotów:sorry2:
sylcia churpasy mam

Ostatnia edycja:
Ms.Marple, pochwal się nam tutaj szybko co kupiłaś :tak::-D! A co Bąblowi się stało z brzuszkiem :-(?

Witam wszystkie mamusie !!!!

Mam na imie Madzia i mieszkam od trzech lat w Limerick . Za 6 tygodni zostane mamusia (wyczekiwana) . :-):-). Juz nie moge sie doczekac . Jak wspominacie swoj porod ( porody).I co sadzicie o szpitalu ?

Witam nową mamusię :sorry2:! Ja poród wspominam dobrze i w zasadzie nie mam zastrzeżeń do tutjeszego szpitala! Jedyna rzecz która mnie dobijała to były odwiedziny :dry:, ale ogólnie gicior ;-)! A napisz nam ciś więcej o sobie, my bardzo lubimy poznawać nowe osoby :-)

Ms.Marple, pochwal się nam tutaj szybko co kupiłaś :tak::-D! A co Bąblowi się stało z brzuszkiem :-(?
nie mam pojęcia może coś zjadł co mu niepodpasowało :nerd:
a nic specjalnego nie kupiłam ale miałam parę rzeczy do kupienia w różnych sklepach i się nałaziłam i spozywcze bo od soboty mam gości na tydzień
aha i torebki się naszukałam ale nie znalazłam nic ciekawego w umiarkowanej cenie:nerd: bo w nieumiarkowanej to i owszem były:-D:-D:-D

a co do szczepionki na rotawirusy to ja się zapytałam pediatry o to jak już było za późno:dry:ale nie wiem czy bym się zdecydowała nawet gdybym mogła:confused: chyba jednak nie:baffled:

ech Marta ....do apteki po lecytyne hahahahhaha....

ide sie kapac i do wyrka..
aaa zapomnialam sie wam pochwalic ze wczoraj jak Majke polozylam spac o 21 to sie obudzila dopiero o 3.30 a potem o 7.....i jak walnela komara dzis o 12.30 to spala do 16.30:)....ciekawe jak w nocy dzis bedzie spac.....moze znow da mi sie wyspac???????????????oby
to buziole dla wszystkich....
mnie nie bedzie u Marty jutro bede w centrum bo juz zaplanowane mialam wczesniej i musze dentyste Kamili odwolac bo mialam miec jutro ale przekladamy:)
dobranoc

Witam nową mamusię :sorry2:! Ja poród wspominam dobrze i w zasadzie nie mam zastrzeżeń do tutjeszego szpitala! Jedyna rzecz która mnie dobijała to były odwiedziny :dry:, ale ogólnie gicior ;-)! A napisz nam ciś więcej o sobie, my bardzo lubimy poznawać nowe osoby :-)

Mam nadzieje , ze rowniez bede wspominac dobrze . Jak na razie siedze w domku na zwolnieniu lekarskim mam problem z zylakami i biore zatrzyki :-( . Dobrze , ze ich nie robie tylko moj maz :-).

Ms.Marple, to może trzeba było fundnąć sobie jedną w tej nieumiarkowanej hihihihihihihihihihi ;-)!

Aga_irlandia, a o której będziesz w tym mieście, może bym Cię gdzieś złapała i kubeczek odebrała, bo w sobote jednak nie idziemy, bo tam wszyscy chorzy i w dodatku mój wąż chyba do roboty pójdzie :dry:

Madziakowalik, a w kótrej części Limerick'u mieszkasz? Długo już tu urzędujecie?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry