reklama

Mamy z Limerick

może i trzeba było tylko ja mam węża w kieszeni i nie umiem zaszaleć :-D:-D:-D

Skądś to znam :zawstydzona/y:;-)... Mi też jest strasznie ciężko coś kupić, a jak juz to zrobię i wydam, moim zdaniem jednak za dużo to mnie później wyrzuty sumienia męczą! Koszmar jakiś :-p...

krycha . Mieszkamy w centrum od trzech lat .

No popatrz, to prawie tak jak ja hahahahahahahaha ;-), może gdzieś po sąsiedzku? Ja koło poczty, a Ty?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Justyś a no jestem zakręcona ,zakochana;-)i troche ostatnio za dużo na głowiznie dziewczyny i Markowski dziennie jakieś zadania na mieście dają do pozałatwiania a ja głupielok powinnam na kartce sobie pisać !!!!!!!!!!!!!:angry::szok: no ale teraz to mam nauczke!! A POZA tym witam nową mamcię!!!! i mam nadzieje że poznamy Cię w realu :-D:tak:;-)

No właśnie próbuję jakieś informację na temat Madzikowalik wyciągnąć, ale chyba jestem za mało delikatna :huh:, sorki, ale taka niecierpliwa jestem ;-) hehehehe... Tak czy siak rozgość się tu u nas i klikaj ile wlezie :-)

Martuana musimy koniecznie coś zrobić z Twoim suwaczkiem, bo ten co obecnie masz to ciągle, prawie, ciążowy! No, chyba, że Ci się tak bardzo podoba, bo bardzo lubisz brzuszkowy stan to oki :-p:rofl2:...

Ms.Marple, zapominam ciągle napisać - avatar pierwsza klas! Te oczęta Bąbla są superowe :sorry2:

Hejka laseczki
Witam nową forumowiczkę :tak: jak dla mnie - poród i szpital też ok wiadomo ... prawie każda tuż przed końcem chce już rodzić a to nie tak łatwo, i wtedy wydaje nam się że oni tu są bleee ale teraz jak już trochę czasu minęło to myślę, że jak bym miała kiedyś stanąć przed wyborem gdzie rodzić czy tu czy w Polsce < a miałam dobry poród również> to chyba jednak tutaj;-)
Ja właśnie przeglądałam ciuchy moim dzieciaczkom i doznałam :szok: bo Amelia nie ma prawie ciuchów a niedawno jej troszkę pokupowałam a tu.. tu rękaw krótki tu nogawki pijawki:baffled: Ale taki nagły skok wzrostu:confused: ok ja zmykam na razie się wykąpać no i czekam bo na tvn fajny film będzie miłej nocki wszystkim życzę < może jeszcze podejrzę tutaj bo potem ciężko nadgonić;-)>

Hmm... Ja niestety nie mam porównania, ale gdybym mogła wybrać to też wolałabym poród tutaj, bo ciężko jest mi sobie wyobrazić rodzenie bez znieczulenia, a wiadomo, że w Polsce raczej niebardzo jest to realne :baffled:!

ja również witam nową mamuśkę.ja poród miałam ciężki i bardzo bolesny ale jeśli chodzi o opiekę to super.nie powiem złego słowa.
w sumie to powinnam się położyć póki mała śpi.no i jeszcze chyba nie odespałam podróży:sorry2: zmykam więc i życzę mamuśkom spokojnej nocy:-)

ja również witam nową mamuśkę.ja poród miałam ciężki i bardzo bolesny ale jeśli chodzi o opiekę to super.nie powiem złego słowa.
w sumie to powinnam się położyć póki mała śpi.no i jeszcze chyba nie odespałam podróży:sorry2: zmykam więc i życzę mamuśkom spokojnej nocy:-)

No właśnie Drozdusia, Ty odsypiaj, Kochana, bo masz co :tak:! Dobrej nocki Ci życzę :sorry2:

No właśnie próbuję jakieś informację na temat Madzikowalik wyciągnąć, ale chyba jestem za mało delikatna :huh:, sorki, ale taka niecierpliwa jestem ;-) hehehehe... Tak czy siak rozgość się tu u nas i klikaj ile wlezie :-)

mieszkamy kolo hotelu Absolut :-). kolo ktorej poczty ???? w sobote musze sie wybrac na zakupy pare rzeczy brakuje mi dla malej . :-) . jakie kosmetyki macie dla swoich pociech i cos szczegolnego zabrac do szpitala ? dostalam liste co zabrac ale trosze przesadzaja watpie , ze bedzie mi az tyle potrzebne.

a wróciłam tylko Bombelus mi trochę płakał i nie wiem czy z niewyspania czy brzuszek go bolał bo się wił i strasznie krzyczał:baffled::baffled: ale już zasnął mam nadzieję, że nockę prześpi bez większych kłopotów:sorry2:
sylcia churpasy mam
dziekii za chipsy kochana :**** Jutro pieniazki dam :))

Ja pierdziele zapomniałam na śmierć !!!!:szok::szok::szok::szok: i co teraz??? musze tam iść kuchnia w poniedziałek rajciu ale jestem pipka:szok::szok: A jutro to tak na 12 co??
Ok mu pasuje 12 :)

mieszkamy kolo hotelu Absolut :-). kolo ktorej poczty ???? w sobote musze sie wybrac na zakupy pare rzeczy brakuje mi dla malej . :-) . jakie kosmetyki macie dla swoich pociech i cos szczegolnego zabrac do szpitala ? dostalam liste co zabrac ale trosze przesadzaja watpie , ze bedzie mi az tyle potrzebne.
Hej nowa mamko Jestem Sylwia i witam Cie wraz z Nadinka coreczka :))

Madzia ja uzywam np do smarowania cialka kremu aqueous a pod paszki i na szyjke kremu morchulin Kupisz to bez problemu w aptece Nie uzywam kremow do pupki tylko zasypke caldescene :)) Wszystko doradzila polozna :)) Z Johnsona mam jedynie szampon i plun do kapieli bo od oliwek mala miala paniczna wysypke Niestety nie moge kaarmic piersia wiec uzywam butele tommee tippee :) A do szpitala to zabralam kocyk dla siebie i dla malej rozek dla malej Ja bylam w szpitalu 3 dni a wiec mialam wszystko po 4 body pajacyki spodenki rekawiczki skarpetki kaftaniki :) Mialam reczniki Ciemne ! z 3 szt wszystko co do zadbania o cialo plyn szczotki mydla i takie tam :) mialam wkladki do stanika stanik ciazowy wkladki ciazkowe takie wielkie podpachy nazywaja sie maternity pads majtki takie nieprzemakalne ... ktore normalne mozesz prac ... wate waciki dla malej pampersy chusteczki pieluchy tetrowe ... Niepamietam co jeszcze ale mam gdzies taka liste co mozna mniej-wiecej wiziasc z soba :))

reklama
witam Cie rowniez. sliczna coreczka . ja tez juz za niedlugo bede witac moja ksiezniczke.
ticker.php

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry