No właśnie próbuję jakieś informację na temat
Madzikowalik wyciągnąć, ale chyba jestem za mało delikatna

, sorki, ale taka niecierpliwa jestem ;-) hehehehe... Tak czy siak rozgość się tu u nas i klikaj ile wlezie :-)
mieszkamy kolo hotelu Absolut :-). kolo ktorej poczty ???? w sobote musze sie wybrac na zakupy pare rzeczy brakuje mi dla malej . :-) . jakie kosmetyki macie dla swoich pociech i cos szczegolnego zabrac do szpitala ? dostalam liste co zabrac ale trosze przesadzaja watpie , ze bedzie mi az tyle potrzebne.
Hej nowa mamko Jestem Sylwia i witam Cie wraz z Nadinka coreczka

)
Madzia ja uzywam np do smarowania cialka kremu aqueous a pod paszki i na szyjke kremu morchulin Kupisz to bez problemu w aptece Nie uzywam kremow do pupki tylko zasypke caldescene

) Wszystko doradzila polozna

) Z Johnsona mam jedynie szampon i plun do kapieli bo od oliwek mala miala paniczna wysypke Niestety nie moge kaarmic piersia wiec uzywam butele tommee tippee

A do szpitala to zabralam kocyk dla siebie i dla malej rozek dla malej Ja bylam w szpitalu 3 dni a wiec mialam wszystko po 4 body pajacyki spodenki rekawiczki skarpetki kaftaniki

Mialam reczniki Ciemne ! z 3 szt wszystko co do zadbania o cialo plyn szczotki mydla i takie tam

mialam wkladki do stanika stanik ciazowy wkladki ciazkowe takie wielkie podpachy nazywaja sie maternity pads majtki takie nieprzemakalne ... ktore normalne mozesz prac ... wate waciki dla malej pampersy chusteczki pieluchy tetrowe ... Niepamietam co jeszcze ale mam gdzies taka liste co mozna mniej-wiecej wiziasc z soba

)